Powered By Blogger

4 Eylül 2018 Salı

Bloğunuzu bir yabancı gibi okudunuz mu?


     Sevdiğim blogları, ilk yazdıkları yazıdan itibaren okumak gibi bir huyum var. Adeta sevdiğim bloğu talan ederim. Peki bunu niye kendi bloğumda denemiyordum. Babamın telefonundan bir yabancı gibi girdim bloğuma. Ve ilk yazdığım yazıdan başlamak üzere okuyabildiğim kadar yazı okudum. Çok hoşuma gitti. Çok beğendiğim yazılarım oldu. 

blog okumak

     İlk başlarda bilgi yazıları yazmıştım. Taze balık nasıl anlaşılır gibi. Bilgi yazıları yazın muhabbeti var ya. Daha ilk başlarda ona istinaden yazmışım. Sonra çok futbol üzerine yazmışım. Bir noktadan sonra futbol yazmayı bıraktım. Genele hitap etmem lazımdı çünkü. Şimdi çok seyrek yazıyorum. Genel olarak kendimi beğendim. Tabi eksiklerim çok. Peki siz kendinizi beğenecek misiniz? Ne duruyorsunuz? Hadi bloğunuza bir yabancı gibi girin ve talan edin.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/blank-desk-paper-pencil-265052/

18 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir, bir zaman sonra deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. 10 yıldır yazıyorum ve 2-3 yılda bir baştan başlayıp karıştırıyorum blogumu. Bazen çok beğeniyorum, bazen se pişman olduklarım oluyor ama silmeden devam ediyorum. Ara sıra bakmakta fayda var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de silmeyin :) İyisiyle kötüsüyle kalsın. İnsanın gelişimini göstermesi açısından güzel oluyor.

      Sil
  3. Blogumda çok gezerim, birkaç yazıma bakıp çıkarım ama baştan aşağıya hiç okumadım. Hemen başlıyorum😊

    YanıtlaSil
  4. Aslında yaptığın çok güzel ama bende şu an itibariyle 994 yayımlanmış yazı var. Belki ara ara okunabilir ama bende okunacak kitapta çok :) O açıdan bakınca kitapları okuyayım bari. ;)

    YanıtlaSil
  5. Yazmayıda okumayıda çok seviyorum fakat son zamanlarda yazmak konusunda da okumak konusunda da zorlanıyorum. İyi değilim şu sıralar. Bir çıkmaza girdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim bu çıkmaz en kısa sürede son bulur kardeşim.

      Sil
  6. henüz bir yılı bilmem kaç ay geçmiş taze bir blog olarak yeni sayılırım bu alemde.. zaten toplamda az buz yazım var.. şimdi bile eski (yani geçen sene) yazdıklarıma bakıyorum arada, keşke yazmasaydım dediklerim de var. ama silersem onları bu seferde blog cılız görünecek.. iki ucu kirli çomak....
    ama iyiki blogu açmışım.. yazdıklarım her ne kadar bişeye benzemese de, yazmak hoşuma gidiyor..

    YanıtlaSil
  7. hımmm blogumu bir yabancı gibiii mesela bir fransız gibi okuyum tımams :)

    YanıtlaSil
  8. Yazdıktan sonra pek dönüp bakmıyorum pek.
    Kimbilir neler neleer çıkar :p

    YanıtlaSil