Powered By Blogger

27 Nisan 2020 Pazartesi

Aşk 101 Osman karakteri eşcinsel mi?


     Aşk 101 dizisi Osman karakteri hakkında konuşulmayan kalmadı. Eşcinsel olduğu yazıldı, çizildi. Biri de çıkıp, “Ben bu diziyi izledim. Söylendiği gibi Osman, eşcinsel veya eşcinsel değildir” demedi. Sadece ortada iddialar dolaşıp durdu. Hem bu eşcinsellik muhabbeti nereden çıktı? Onu bilen varsa yorumlara yazmasını rica ediyorum. Bende bunu merak ettim. Google’da bir araştırma yaptım. 

Aşk 101 dizisi Osman karakteri eşcinsel mi?
foto kaynak: mynet.com
     Yoksa normalde benim izleyeceğim bir dizi değil. Aslında bu tür okul dizilerini severim. Özellikle açıp izlemem desem daha doğru olur galiba. İnternette okuduğum yorumlarda Osman karakteri hakkında ne yazıyordu? Birinci sezon için Osman’la ilgili eşcinsel olduğuna dair herhangi bir sahnesi yokmuş. İkinci sezonda ne olur bilinmez tabi.

11 yorum:

  1. Diziyi izledim, ortalama bir yapım. Dizide eş cinselliğe dair en ufak bir emare yok. Olsa ne olacak orası da ayrı bir şey tabi. Birilerinin saçmalaması bana göre, bu kafayla hangi diziyi ve filmi incelerseniz inceleyin daha beter sonuçlarla karşılaşırsınız zaten. Dizinin yayınlanması işine gelmeyen belirli bir kesim var o kesin ancak konu eş cinsellik değil bana göre. Daha diziyi izlemeden whatsapp ve diğer sosyal mecralardan mesajlar paylaştı insanlar özellikle Osman karakterini hedef alan, haftalar vardı halbuki. Cinsellik konularıyla uğraşacaklarına diğer dizilerde verilen uyuşturucu, mafya, silah, dolandırıcılık, adam öldürme, entrika, dedikodu bunlara laf söylesinler. Eş cinsellik veya farklı cinsel yönelimlerin kimseye bir zararı yok neticede, herkes kendi çapında hayatını yaşıyor, öyle değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesela dizilerdeki kadına şiddet sahneleri. Bunun için bir karar alındı mı? Bundan sonra böyle sahneler olmayacak dendi mi? İcraat yok bizde.

      Sil
  2. Arkadaşım da olmadığını söyledi ama ben izlemedim, gerçi twitter'da bu kadar konuşulmasını da anlamıyorum :D

    YanıtlaSil
  3. Ben diziyi an itibariyle bitirdim ve eşcinsellikle alakalı en ufak bir gözlemim dahi yok. Hatta dedikodular gerçek mi diye düşünerek izlemeye başlamıştım. Lakin dedikodular şimdilik yalan çıktı. Kaldı ki gerçek olsa ne yazar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birinci sezonda böyle bir şey yok. O zaman bu nereden çıktı? Belki ikinci sezon da olabilir.

      Sil
  4. Eğitici öğretici diziler yapın kardeşim bu ne sexomal manyağı olmuş sunuz her kapı arkasında itiş kalkış var.... Sokak ortasında olanlar yetmiyor gibi

    YanıtlaSil
  5. Diziyi izlemedim ama iddiaları duymuştum, ama ben eşcinselliğin bu kadar abartılmasına karşıyım işin aslı, birisi eşcinsel ise bu onun hayatı, karışmaya kimsenin hakkı yok.

    YanıtlaSil