Powered By Blogger

10 Eylül 2018 Pazartesi

A milli takım yine geri döndü...


A milli takım

     Az önce biten maçta A milli takımımız deplasmanda İsveç’i 3-2 yendi. Hemde 2-1 geriden gelerek. 2008 Avrupa Şampiyonasındaki o meşhur 3-2’lik geri dönüşten sonra bu ikinci oldu. Son dakikalarını izlemek çok zevkliydi. Ard arda gollerimiz gelince birde harika oldu. Bu gece yatağa mutlu giriyoruz. Böyle milli takımı özlemişiz ya. Tebrikler milli takım.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/sport-game-football-the-ball-52504/

12 yorum:

  1. Muazzam bir maçtı :) Bir umur vermedi değil ama İsveç çoğunlukla yendiğimiz bir takım, ilerisi için daha da umut verici bir skor olsaydı harika olurdu. Yine de uzun süre sonra ilk kez bu kadar zevkli bir maç izleyebildik, bu bile yeter sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Maçı izlemedim, ama kazanmak güzel. Gurur verici. Kadroya baktim bizm sehrin cocuklari var. Özellikle Okay, Altay' imin pırıl pırıl genciydi tanidigimda, onun yeri ayri. Cengiz ve Çağlar da diger aslanlardan İzmirli olmalarindan ötürü biraz daha ayricalikli bende. Tebrikler çocuklar, yeni nesil olacak. Ümit millide Atakan var izle, daha iyi olacak yakinda.

    YanıtlaSil
  3. Milli takımımızı ben de tebrik ediyorum😊

    YanıtlaSil
  4. bizim takım dengesiz yaaaa, nadiren böyle bi çıkışları oluyo işte, tesadüf yanii. arka arkaya böyle beş on maç kazansınlar inanalım onlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle olduğu zaman çok büyük başarılar elde etmiş olacağız :)

      Sil
  5. heey baksan yaaa, adam kargaya söleseneee lütfeeen, blogunu okuyorum ama yorum yapamıyoruum, yorum kutusu denişik :)

    YanıtlaSil
  6. İşte arzuladığımız milli takım bu. İsteyen, oynayan, kovalayan... Fakat Lucescu ne kadar dayanabilecek şüpheli. Yanlış kadro tercihleri yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu milli takım kalsın, Lucesku gitsin kardeşim.

      Sil