Powered By Blogger

21 Eylül 2018 Cuma

İnstagram hikaye sıralaması neye göre oluyor?


     İnstagram hikaye sıralaması neye göre oluyor hiç merak ettiniz mi? Bu zamana kadar ben hiç merak etmemiştim. Son birkaç gündür baya hikaye yapmaya başladım. “Kimler görmüş?” diye bakıyorsun. 10’uncu sırada olan biri, birkaç saat sonra listenin tepesinde yer alabiliyor. Peki bu neye göre belirleniyor? İnternette bunun üzerine biraz araştırma yaptım. Bir şey söyleyeyim mi size? Kimse niye olduğunu bilmiyor. 

İnstagram hikaye sıralaması neye göre oluyor

     Devamlı tahminler yürütülüyor. İnstagram bunun sırrını vermiyormuş. Tahminler neler dersiniz? Listenin tepesindekilerle ara ara ya da devamlı DM’den yazıştığınız oluyorsa. Birbirinizin fotoğraflarını beğeniyorsanız. Yine listedeki kişilerin profillerine devamlı giriyorsanız. İşte bu nedenlerden dolayı o listede ilk sıralarda çıkabilirlermiş. İnstagram hikaye sıralaması neye göre oluyor sorusunun tahmini cevabı bu.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/close-up-photography-of-smartphone-744462/

6 yorum:

  1. Tamamen etkileşim algoritmasına göre bir sıralama oluyor. Kiminle çok etkileşime girersen onun hikayeleri ön sıralara geliyor...

    YanıtlaSil
  2. ayyyy öyle miiiii bak olabiliir. bunu hep düşündüm ben deee. fotolarına baktıklarım hep story de en önde çıkıyoooo :)

    YanıtlaSil
  3. ingstram kullanmıyom ama ilginç ve faydalı bilgiler..emeğinize sağlık..✔🙂

    YanıtlaSil