Powered By Blogger

11 Nisan 2020 Cumartesi

Sokağa çıkma yasağında luppo alan adam...


     Luppo’nun bir gün Türkiye’nin gündemine oturacağını söyleseler inanmazdım. Ama burası Türkiye. Bir şekilde oluyor bu işler. Koronavirüs nedeniyle sadece cumartesi ve Pazar gününü kapsayan 48 saatlik sokağa çıkma yasağı nedeniyle halkımız sokağa döküldü. Yasak sadece 31 il için geçerliydi.  

sokağa çıkma yasağı luppo
foto kaynak: star.com.tr
     Fırınların önü doldu taştı. Marketler desen öylesine. İşte tam bu hengame içerisinde market sırasında bekleyen bir abimizin elinde Luppo, sıra beklediği fotoğraflandı. Ve o andan sonra Türkiye’nin gündeminde sadece Luppo vardı. 

     Yine başka bir abimiz de elinde kolalar ile fotoğraflandı. Şu anda tüm Türkiye bu ikiliyi konuşuyor. Sosyal medyada bunların üzerine acayip mavralar döndü işte bir kaçı.

*Luppo ya da kola işte bütün mesele bu.

*-Niye öldün?
-Coca cola almak için gittiğim markette virüs bulaştı, sen niye öldün?
-ben de luppo alıyordum.

22 yorum:

  1. Belkide sigara almak için gelmiştir. Luppo alıp sıraya geçmiştir sigaralar kasadan veriliyor. Sadece luppo için çıkmamış olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ya. Adam görmüş o an almış. İşi makaraya vuruyorlar :)

      Sil
  2. Twitter'da TT olmuş Luppo ama girip bakmadım açıkçası. Senden öğrendim şimdi. Luppo'nun sahibi Şölen olması lâzım. Bu amcayı bulup ev - araba falan vermesi lâzım, iyi reklam oldu çünkü. :)

    YanıtlaSil
  3. Onu bulup almış diye düşünüyorum ya yoksa niye sadece onu alsın anlayamadım :)

    YanıtlaSil
  4. Sokağa çıkma yasağı koyunca bizim ülkede böyle oluyor maalesef. Gerçekten ihtiyacı olup gidip alana bir şey diyemeyiz ama 48 saat luppo veya her neyse yemezsen bir şey olmaz be abicim. O kadar yapılan izolasyan iki saatte yok oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halkımızın büyük çoğunluğu evlerindeydi ne yazikki bu görüntüler hoş deyil toplumsal bilinçlenmede bu kadar geri olduğumuzu sanmiyordum ama malesef. luppo ya selamlar ne ara kendine âşık ettin milleti be yasak masak cignettin be şölen çikolata ya basarilar

      Sil
    2. Hoş bir görüntü olmadı.

      Sil
  5. Canı istemiştir birde 2 tane 2,5 litre cola alan vardı.

    YanıtlaSil
  6. Onlar için elzemmiş demek ki...

    YanıtlaSil
  7. Bu abi bilmeden de olsa luppo için çok kral viral reklam yapmış oldu :))

    YanıtlaSil
  8. Yaaa, sizin esprili bakış açınıza bayılıyorum. Gerçi bu olaylara başka türlü bakmaya beyin dayanmaz. Kısa devre yaparız, yakarız alimallah 😅

    YanıtlaSil
  9. İşin iç yüzünü bilseniz hiç böyle düşünmezdiniz bence hiç birşey görüldüğü gibi değildir 😏

    YanıtlaSil