Powered By Blogger

26 Ocak 2024 Cuma

Uzayda yemek keyfi...

Alper Gezeravcı, uzay istasyonunda yemek yerken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, “Uzayda yemek keyfi” demiş. Yemeği, Getir’den mi söyledi acaba?

KÜBRA’DAN BAHSEDİYOR HERKES…

İş yerindeki bazı arkadaşlar, Çağatay Ulusoy’un oynadığı Kübra dizisini izlemişler. Sonu değişikti diyorlar. İkinci sezonun da geleceğini söylüyorlar.

İLK BÖLÜM REYTİNGLERİNE BAKACAĞIZ…

Kanal D’de, Yılmaz Erdoğan’ın oynadığı ve senaryosunu yazdığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Bakalım reytinglerde ne yapmış?

BLOG YAZISINDAN ŞARKIYA…

İlkay’ın, “Mp3 çalarım” başlıklı yazısı okuduktan sonra Alexander Rybak’ın, 2009 yılındaki Eurovision şarkısını dinledim.

CAM ŞİŞE, SAĞLIKTIR…

Bir tane doktor, plastik şişeden su içmememiz gerektiğini söylemiş. Doğru, yalan mı? Plastik zarar zarar. En iyisi cam şişe.

 

8 yorum:

  1. Dizilere hiç bakamıyorum. Cam şişecilerdenim ben de.

    YanıtlaSil
  2. Kübra başta çok dini bir konu gibi başlasa da sonunda teknolojiye dönüştü. Farklı kesimlerden farklı yorumlar alacağı kesin. Yılmaz Erdoğan'ın dizisi ise şiirsel olduğu anlar ve betimlemeleri ile oldukça iyi, beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yılmaz Erdoğan'ın dizisi hakkında duyduğumda ikinci olumlu eleştiri. İyi bir iş anlaşılan. Kübra da da aynı yorumunuzu birkaç kişiden de duydum.

      Sil
  3. Bence de en iyisi cam şişe.
    Alexander Rybak'ın şarkısını uzun zamandır dinlememiş olmama rağmen melodisi hâlâ hatıramdadır. Eurovision şarkılarının en güzel parçalarından biriydi kanımca.
    Güzel bir derleme olmuş. Teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, cam şişe en sağlıklısı. Melodisini hatırlamak yetmedi benim için. Açıp dinledim şarkıyı :) Çok teşekkürler yorumunuz için.

      Sil
  4. oooo bak bu espri süfer getir yemek uzaya :)

    YanıtlaSil