Powered By Blogger

14 Ocak 2024 Pazar

Kardeşlerim Şengül öldü mü?

Kardeşlerim Şengül öldü mü sorusunun cevabını bu akşam öğrendik. Senaryo gereği Yozgat’a düğüne göndermişler. Yozgat’tan otobüsle dönerken, otobüs kaza yapıyor ve kurtulan olmuyor. Şengül hayatını kaybediyor. 

Böylelikle Fadik Sevin Atasoy diziye veda etmiş oldu. Ölüm haberini aldıktan sonra Oğulcan’ı oynayan Cihan Şimşek harika bir oyunculuk sergiledi. Gerçekten rolünün hakkını verdi. Bir anda nefes alamayışı, kendini tokatlaması, kendini kaybetmesi gerçekten insanı etkileyen bir sahneydi. 

Hiç öldürmeselerdi. Yozgat’a gitmiş madem orada kalsaydı. Öldürdüklerine göre diziye yeni bir kadın oyuncu girecek demektir. İhtimal tabi. Girmeye de bilir. Sadece benim tahminim bu. 

Şengül’ün de ölmesiyle birlikte diziden ölüp ayrılanların sayısı 10’u bulmuştur herhalde. Artık bu sene de son senesi olur ve final yapar diye düşünüyorum dizinin.

6 yorum:

  1. Hiç bilmiyordum bu diziyi ama sen ne güzel anlatmışsın acı sahnesini..
    Ama yine de izlemem diziyi, çünkü komedi istiyorum artık. Hayatın kendisi zaten acı :/

    YanıtlaSil
  2. aa oyuncu öldü sandım baktım nete :)

    YanıtlaSil
  3. Dizinin iki olayı var sanki. Biri ölüm, diğeri bir yerden birkaç kardeşin çıkması. Yine de Asiye'nin partneri olarak yeni gelen oyuncu biraz toparladı sanki diziyi. Sadece o ikisinin sahnelerine arada bakıyorum. Yoksa hep aynı şeyler. Bu arada bence de yeni oyuncuya yer açmak için ölüm olayını yapmış olabilirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni bir aşk doğuyor. Doruk'tan sonra hemen birinin bulunması bence hiç uygun olmadı. Bakalım tahminimiz doğru çıkacak mı? Yeni oyuncu gelecek mi :)

      Sil