Powered By Blogger

12 Ocak 2024 Cuma

Behzat Ç'nin, Etimesgut'tan belediye başkanı adayı olması, Kızıl Goncalar dizisinin yayından kaldırılması ve Fadik Sevin Atasoy'un Kardeşlerim dizisinden ayrılması...

Erdal Beşikçioğlu, adından daha çok bilinen lakabıyla Behzat Ç., CHP’nin Ankara, Etimesgut Belediye Başkan Adayı oldu. Ama dizi çekimlerini bırakmayacakmış. Tamam da iki iş nasıl yürüyecek? Boş zamanlarında mı belediye başkanlığı yapacak? İki koltuğa, bir karpuz sığmaz derler. Daha önce Vali filmi ve dizisinde oynamıştı. O zaman da çok tanınıyordu. Daha sonra Behzat Ç. ile girdi hayatımıza. Oynadığı bu dizilere bakıp, gaza gelerek, “Ben bu işin altından kalkarım yavv” demiş olabilir mi? Umarım böyle düşünüp siyasete atılmamıştır. Hayat ile dizi çok farklı şeyler. Umarım bunun bilincindedir. Peki halk bu adaylığı nasıl karşılar? Onay da verebilir, rezil de edebilir. Oylar için söylüyorum bunu. Sanatçıların böyle belediye başkanlığı adaylıklarını veya siyasete girmelerini pek hoş karşılamıyorum ben.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ YOUTUBE’DAN DEVAM EDEBİLİR Mİ?

Kızıl Goncalar dizisinin yayından kalkması isteniyor. RTÜK aynı ihlalden üçüncü kere ceza verirse kanalın lisansı iptal olurmuş. Fox TV, bunu da göze alamayacağına göre, bir şekilde bu dizi yayından tamamen kaldırılacak. YouTube üzerinden devam edebilir. Ama aynı etkiyi yapar mı bilemem. Yapımcısı dizinin yayınlanması için çok diretiyor. Aklına koymuş. Bu nedenle belki YouTube’dan devam edebilir dizi yoluna.

ÖZGÜ NAMAL İÇİN ŞANS MI, YOKSA ŞANSSIZLIK MI?

Özgü Namal, sevgilisinden ayrılmış. Kendisinin eşi vefat etmişti. Demek ki insan kendine şu hayatta bir can yoldaşı aramaya devam ediyor. Rahmetli eşini hala çok seviyor olabilir. Ama sonuçta hayat devam ediyor. Belki eskiden olsa bu durumu yargılardım. Ama şimdi hayat diyorum. Hayatın içinde her şey var. Bu arada Kızıl Goncalar dizisi de kendisi için şans mı oldu, şanssızlık mı, bilemedim. Dizi yayından kalkacak bu gidişle. Fatih Altaylı’da buna değinmişti YouTube kanalındaki konuşmasında. Dizi yayından kaldırılırsa, “Bunca seneden sonra dizi setlerine geri dönen Özgü Namal’a ve onca çalışan insana yazık olacak” demişti.

YAPMA BE FADİK… BU KADAR İNSANA BİR AÇIKLAMAYI ÇOK GÖRMESEYDİN…

Fadik Sevin Atasoy kaç haftadır Kardeşlerim dizisinde yok. Diziden ayrılmış. Arkadaş, insan kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yapmaz mı? Dizinin yapımcısıyla veya senaristlerle anlaşamamış olabilirsin. Ama bunda seyircinin suçu ne? “Diziden şu şu gerekçelerle ayrıldım.” Desen olup bitecekti zaten. Dizi öyle bir dizi ki. Kim ayrılırsa ayrılsın aynı düzeyinde devam ediyor. Bugüne kadar kaç kişi ayrılmıştır bu diziden. Ama yine de devam etti. Reytinglerde kan kaybetmedi. Hayat gibi aslında. Kimse vazgeçilmez değil. Hayat bir şekilde yoluna devam ediyor.

 MASKE YASAĞI TEKRAR GERİ Mİ GELİYOR?

Fransa’da mı ne, yeniden hastanelerde maske takma zorunluluğu getirilmiş. Zaten doktorlar da şu anda olan salgının korona olduğunu söylüyorlar. Bence de bu iddia doğru olabilir. Ama hiçbir devlet bunu dillendirmiyor. Belki eskisi gibi insanları öldürmediğinden belki de halklarından çekindiklerinden. Artık korona da normal grip statüsüne girdi herhalde. Biraz ağır geçiyor ama öldürmüyor. Herkes hasta bu arada. Hasta olanlardan duyduğum ortak şey ise: “Kemiklerim bile ağrıyor” oldu. Arkadaşım doktora gitti. Ona rapor vermiş doktor mesela. Dinlenmeden geçmiyor çünkü. Bir de geçmeyen bir öksürük var. herkes bundan da şikayetçi.

BU NOKTADAN SONRA FENER, ŞAMPİYONLUĞU BIRAKMAZ…

Dün Galatasaray, Sivasspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Artık bundan sonra Fenerbahçe liderliği bırakmaz ve bu sene şampiyon olur. Rasim Ozan Kütahyalı, devletin Ali Koç ile anlaştığını, bu sene Fener’in şampiyon olup, Ali Koç’un başkanlığı bırakacağını iddia etmiş. Bu iddia hakkında takdir sizin.

 

 

8 yorum:

  1. Maske takmaya tekrar döndüm birkaç haftadır. Sağım solum herkes hasta. Kızım da ağır grip oldu. Bana bulaşmasın diye evde de maske taktım. Neyse ki atlattı. :)
    Bahsettiğiniz isimleri biliyorum da gel gelelim dizileri izlemedim. :)
    Kızıl Goncalar dizisini çok övdüler. Sanıyorum bir bölüm gösterilmişti. İşte bu diziyi izlemek isterdim. Belki YouTube'da vardır, bakacağım.
    Güzel bir derleme olmuş. Teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takmaya başladım. Çok geçmiş olsun size ve kızınıza :) Kızıl Goncalar ortalığı ayağa kaldırdı. Diziyi izlediğinizde nedenini çok iyi anlayacaksınız. Çok teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  2. Boş zamanlarında mı belediye başkanlığı yapacak? sorusuna güldüm :)
    Kardeşlerim'den Doruk bile ayrıldıysa herkes ayrılabilir bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi ama :) Doruk delikanlı çocuktu :) Bu sene biter artık dizi ya.

      Sil
  3. sanatçılar siyasetçilerden daha iyidir yaa :)

    YanıtlaSil
  4. Kızıl Goncalar'ın ben kalkacağına inanmıyorum. Tam gaz çalışmaya devam ediyor millet sette.

    YanıtlaSil