Powered By Blogger

27 Ocak 2024 Cumartesi

Blog yazılarımı hangi programda yazıyorum?

Blog yazılarımı her zaman wordde yazıyorum ben. Sonra blog paneline yapıştırıyorum. Nedense blog panelinde yazma alışkanlığı edinmemişim. Belki de ilk başlarda yazmışımdır. Hatırlamıyorum.

REYTİNGLERİ ALT ÜST ETMİŞ…

İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle tüm reyting kategorilerinde birinci olmuş. Ben de bi izlemek istiyorum. Bakalım nasıl bir dizi yapmış Yılmaz Erdoğan?

SAKİN KALABİLME MESELESİ…

Bazı anlarda sakin kalmak o kadar zor ki. İnstagram’da bir söz okumuştum. Sakin kalmanın büyük bir güç olduğundan bahsediyordu. Gerçekten büyük bir güç. Sakin kalabilmek büyük olay.

AKILLI ÇALIŞMAK…

Önemli olanın çok çalışmak değil, akıllı çalışmak ya da verimli çalışmak olduğu söylenir durur. Ben de bunun üzerine düşünüyorum. Kendi hayatımda nasıl verimli çalışabilirim diye.

 

 

19 yorum:

  1. Ben de "word"cüyüm. Son zamanlarda panelde yazsam da arşivi seviyorum. Sonra silinince filan üzülüyorum çünkü :)

    Yılmaz Erdoğan'ın Öğrence'sini izlemiştim TRT 2'de, öğretici bir programdı. Bu gözle birkaç bölüm biriksin ben de izleyerek değerlendirmek istiyorum, nasipse.

    Uzun yıllar bunun üzerine çok gittim. Bir ana kadar gerçekten sakin kalabilme becerimi diri tutabildiğim için mutluyum. Bu aralar biraz agresif olduğum söylenebilir -kendime bile- , nedensiz :)

    Bununla ilgili birkaç sefer denk geldiğim bir kitap var: "Derin Çalışma (Pürdikkat) Cal Newport". İşine yarayabilir, Cem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bendensin Selimhan :)
      Öğrence’nin bir kaç bölümünden parça parça İzlemiştim ben de.
      Bu aralar hepimizde bir agresiflik var :)
      Kitap önerisi için teşekkürler :)

      Sil
  2. Ben de tam tersini yapıyorum. Hatta o kadar alışmışım ki panelde yazmaya, eskiden bazen ödevlerimi yazarken tıkandığımda orada yazmaya başlar sonra wordden devam ederdim. :)

    YanıtlaSil
  3. Blog yazılarımı blogta taslak olarak yazıp tutuyorum, sonra da düzeltip yayınlıyorum. İnci Taneleri'ni izledim ve beğendim. Bence güzeldi, içindeki ince detayları görenler beğenecektir, orada herkes gösterilen fragmandaki pavyon sahnesine odaklandı. Olayın o olmadığı çok belliydi. Mesajları çok güzeldi, anlamlıydı. Genelde Yılmaz Erdoğan filmlerinde anlatılan şeyler çok başkadır ve güzeldir😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer yorum sana cevap olarak gitmemiş. Tekrar yayınladım yorumu :) Taslak olarak hiç bırakmıyorum ben direk yayınlıyorum. Herkesin tarzı Farklı tabi. Diziyi baya övmüşsün. İzlemek lazım o zaman :)

      Sil
  4. Taslak olarak hiç bırakmıyorum ben direk yayınlıyorum. Herkesin tarzı Farklı tabi. Diziyi baya övmüşsün. İzlemek lazım o zaman :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bazen blog paneline bazen worde yazıyorum. Taslaklara koymazsam unutabiliyorum 🤭

    YanıtlaSil
  6. Blog sayfasında yazanlardanım. :)
    Diziyi izlemedim.. beklemek hoşuma gitmediğinden biriktirip öyle bakarım. Kübra' yı izlediğinde sonucu merakla bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog paneli alışkanlığı kazanmış Momentos desene :) İzlediğim zaman yazarım :)

      Sil
  7. Ben de Word'de yazıyorum, panelde hiç yazmadım :)

    YanıtlaSil
  8. Word dediğiniz şey ben de yok. Daha doğrusu bilgisayarım olmadığından her işimi telefonla hallediyorum. Bloğuma tıklıyorum, yayınlanmış yayınlanmamış liste halinde karşıma çıkıyor. Sanırım sizin dediğiniz panel o olsa gerek. :)
    Size katılıyorum. Bazı anlarda sakin kalabilmek gerçekten çok zor. Bu demek değildir ki agresif bir yapıya sahip olalım, bilakis duyguları olan insanız. Arada bir bazı durumlarda sakin kalmamak duyguların yoğunluğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. :)
    Teşekkür ediyorum paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazılarını da mı telefondan yazıyorsunuz? O anlarda duygular o kadar yoğun ki. Yorum için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  9. Blog paneli teknolojinin taş devridir ancak biz yine de burada yazıyoruz. Duygu yüküne bağlı olarak bazen telefonda bazen bilgisayarda anlık konu da gelişebiliyor.

    YanıtlaSil