Powered By Blogger

21 Ocak 2024 Pazar

Alper Gezeravcı uzaya giden 610'uncu insan oldu...

Uzaya ilk giden Türk olan Alper Gezeravcı, aynı zamanda uzaya giden de 610. insan olmuş. Biz Türkler böyle bir ortamda yaşamaya alışık değiliz. Genlerimizde yok. Çok zorlanacak gibi geliyor bana. Umarım zorlanmaz.

SONUNDA BAŞLIYORMUŞ…

Yılmaz Erdoğan, İnci Taneleri dizisi sonunda 25 Ocak’ta başlıyormuş. Bakalım görelim boyunun ölçüsünü. Nasıl bir iş olmuş?

TEPKİKOLİK İZLEMEZ OLDUM…

Herhalde bir aya yakın olmuştur Tepkikolik videoları izlemediğim. Zaman zaman böyle oluyor. Bazen müptelası oluyorum bazen de izlemekten sıkılıp, videolarının yüzüne bakmıyorum.

KOMİK OLMAYAN SKEÇLERDEN GEÇİLMİYOR…

Bu arada son dönemde Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de hiç sarmıyor beni. Skeçler hiç komik değil. Nerede ilk başladığı dönemler, nerede şimdiki güldürmeyen skeçler.

4 yorum:

  1. Uzaya gitme ve İnci Taneleri sosyal medyada baya konuşulan iki durum. :) Uzaya gitme haberini eleştiren de baya var ama sanki her gün herkes uzaya gidebilirmiş gibi yorum yapanlar bana komik geliyor. Bir de kopyala yapıştır yorumlar biraz sıkıcı. Birileri bir yerden bir yorum görüyor ve aynısını on yere yazıyor, garip. İnci Taneleri olayı da garip. Pavyon olayını romantize edenler de var. Ama herkes orada zorla tutulmuyor diyen de gördüm. Yok artık. Bunu da güzellemezsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep etkileşim alayım diye milletin yorumlarını kopyala/yapıştır yapıyorlar. Pavyon güzellemesi bana da itici geliyor.

      Sil
  2. izlicek bişi bulamayınca tolgiş, güldür güldür, çgh eski bölümleri izliyoms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep aynı şeyler Deep. Onlar da sıkıyor bi zaman sonra :)

      Sil