Powered By Blogger

22 Ocak 2024 Pazartesi

Alper Gezeravcı, uzaya boşuna mı gitti?

Uzaya giden ilk Türk olan Alper Gezeravcı hakkında çok şeyler konuşuluyor. Kimisi, boşuna gidildiğini söylerken kimisi de bu yolculuk için çok para verildiğini iddia ediyor. CHP’nin yeni genel başkanı Özgür Özel hakkında ise, “Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bile kötü” deniyor. Bu arada eğer yerel seçimlerde CHP kötü bir sonuçla çıkarsa Kemal Kılıçdaroğlu’nun tekrar genel başkanlık için atağa geçeceği söyleniyor. Arka Sokaklar sonunda total reyting grubunda ilk 10’a girmeyi başardı. Ama AB grubunda hala ilk 10’a giremiyor. Çağatay Ulusoy’un, Gaddar adındaki dizisinin ilk bölümü Fox’ta yayınlandı. İlk tepkiler ve reytingler iyi. Yargı dizisi bu sene bitiyormuş artık. E bitsin artık da. Kaç sene oldu. Bunların işi belli olmaz gerçi. İyi reyting alıyor diye devam ettirmeye kalkabilirler yine.

8 yorum:

  1. ya yargıdan bıktım artık ben de izlemiyoms :)

    YanıtlaSil
  2. Yargı'yı bu sene bitirecekler evet ama ben bitmesini hiç istemiyorum, senaryosu, oyunculuklar çok iyi, kaliteli bir dizi. Gaddar dizisinin ilk bölümünü izledim ama çok sevmedim😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yargı fanısın sen biliyorum :) Gaddar herkese hitap edecek gibi değil haklısın.

      Sil
  3. İnsanlar neden böyle anlamıyorum. Kulaktan duyma şeylere o kadar çok inanan insan var ki. İlk defa bir Türk uzaya gitmiş. Gurur verici bir şey bu. İyi şeyler düşünmek varken, neden illa kötü düşünüyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Yargı'yı izlememiş bir ben mi kaldım yoksa :)

    YanıtlaSil