Powered By Blogger

2 Ocak 2024 Salı

Doğu Demirkol'dan, Yaşam Koçu filmi...

Doğu Demirkol’un yeni filmi Yaşam Koçu, 12 Ocak’ta vizyona girecekmiş. Senaryosunu da kendi yazmış. Kendisine Yağmur Tanrısevsin eşlik ediyor.

YARATICILIK İÇİN SIKILMAK…

Sıkılmak üzerine bir video izledim. Meğerse sıkılmak çok iyimiş. Özellikle yaratıcılık için. Hiçbir şey yapmadan durun ve sıkılın.

KUPA MAÇI BİLİNMEZİ…

Riyad’daki Süper Kupa maçı ertelenmişti. Peki şimdi ne olacak? Oynanacak mı? Oynanmayacak mı? Bilen yok. Ama ne yapılması gerektiği konusunda bir sürü öneri var.

MURAT BOZ, MERYEM UZERLİ’Yİ RAHATSIZ ETTİ Mİ?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında iddialara göre Murat Boz, Meryem Uzerli’yi dokunarak devamlı rahatsız etmiş. Bir tane görüntü dönüyor ortalıkta ama ben orada rahatsız edecek bir dokunma görmedim. Ayrıca Meryem Uzerli’nin de herhangi bir ters tepkisi gözükmüyor.

 

10 yorum:

  1. Doğu Demirkol, hmmm, izledim biraz dizisini Blue Tv'de; babasını anlayabiliyorum. İnsanın kendine zıt bir çocuğu kabullenebilmesi bence çok büyük bir sınav. 🤗 Kupa maçı bence görkemli bir 100. yıl maçı olarak Samsun, Sivas gibi sembol illerde oynansa ne hoş olur 🤗 Murat Boz ve Meryem Uzerli görüntüsü kanalın reklamıdır bence :)) Acun Youtube'dan tekrar izlensin diye uydurmuştur 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak hiç izlemedim ben Blue TV'de :) Sadece stand up gösterilerini izledim. Olması gereken Samsun, Ankara, Sivas'tı bence de. Murat Boz olayı reklam mıdır? Olabilir haklısın. Her şey olur bu devirde :)

      Sil
  2. e doğru yaniii çok keyifliyken nasıl yaratıcı olcan yani :)

    YanıtlaSil
  3. yaşam kocunu merak ediyorum aslında bu yıl benim de merak ettiğim bir alandı baya ilgilendim :))

    YanıtlaSil
  4. Sıkılmanın çok iyi olduğunu bilmiyordum. İlginçmiş. :)
    Süper Kupa maçı ülkemizde oynansın. Ne gerek var başka ülkelere...:)
    Güzel bir derleme...Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sıkılmanın iyi olduğunu ilk duyduğumda şaşırmıştım :) Gerek yok tabi ya. Güzelim ülkemiz varken :) Yorum için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Ayy dur bugün de oturup oturup sıkılayım bari, bakalım neler gelecek aklıma. :D

    YanıtlaSil