Powered By Blogger

14 Ocak 2024 Pazar

Emrah Safa Gürkan'ın, Quo Vadis serisi...

Emrah Safa Gürkan’ın, Quo Vadis diye gezginleri anlattığı bir seri var. ilk üç bölümünü izledim. Evliya Çelebi, İbni Batuta’yı anlattı. Diğerini unuttum. Kendisi anlatmıyor sadece. Ona eşlik eden iki kişi var. Arada soru soruyor ve yorum yapıyor onlar da. Esprili bir program oluyor öneririm.

UFOYU TAŞLA DÜŞÜREBİLSEK…

Ufolar uzaylıları kanıtlar mı? Kanıtlar tabi. Olay sadece bu ufo denen ele avuca sığmayan şeyleri düşürmek. Taş atıp da düşüremiyorsun ki bunları da.

ŞU ANKİ ANKETLER YANILTIR…

Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki ilk anketler yapılmaya başlanmış. Başlanmış da. Daha durun bakalım. Murat Kurum daha yeni açıklandı. Biraz daha zaman geçsin. O zaman anketler bize bir şeyler söylemeye başlar.

SIRADA GRAVİTY VAR…

Uzay filmlerinden en son 2001: Uzay Yolu Macerası filmini izlemiştim. Şimdiki hedefim: Gravity filmi. Artık ne zaman kendimi izlemeye hazır hissedersem o zaman da bu filmi izleyeceğim.

10 BİN ADIM ATAN GEZEN TAVUK…

Bir tane karikatür gördüm. Karikatürde bir tane tavuk, elindeki telefona bakıyor ve “Bugün de 10 bin adımı tamamladım” diyor. Karikatürün en üstünde ise gezen tavuk yazıyor. Çok iyiydi bu. Seviyorum bu tür karikatürleri.

PALA PALA KAR BEKLENTİSİ…

Bu yılın ilk karı iki gün önce yağdı. Ama bir parmak kadar. Kiremitlerin üstü hafiften beyaz oldu o kadar. Şöyle pala pala bir kar yağmayacak mı bu sene nedir?

 

 

6 yorum:

  1. Ankara'ya kar yağar mı dedim ama şu ana kadar yağmadı :)

    YanıtlaSil
  2. que vadis? çok ünlü bir roman ve film. ordan almış ismi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir. Başında söylemişti neden bu ismi verdiklerini ama unuttum Deep :)

      Sil
  3. Merhaba, havadis serisini seviyorum ancak genel tarih anlatımında problemler var.

    Selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dediğinizi hissettim. Yorum için çok teşekkürler ve selamlar.

      Sil