Powered By Blogger

19 Şubat 2024 Pazartesi

Zeki Müren'in, "Eş cinsel misiniz?" sorusuna verdiği cevap...

*Zamanında Zeki Müren’e, “Eş cinsel misiniz?” diye sorulmuş. O da, “Siz ne hakla bana bu soruyu soruyorsunuz?” dememiş ve sorulan soruya cevap vermiş, “4 duvar arasında kalan ve kimseye zararı olmayan şeyler kişinin yalnızca kendisini ilgilendirir ve normal kabul edilmelidir” demiş.

*Arka Sokaklar, AB ve Total reyting gruplarında sonunda ilk 20’ye girmiş ve 12’inci olmuş.

*Kardeşlerim dizisinde bu sefer de Asiye ölmüş. İyice dizinin cılkını çıkardılar ya.

*Futbol yorumcusu Önder Özen şöyle bir cümle kullandı, “Teşebbüs, fırsat yaratmaktır” İlham verici bir söz gerçekten. Fırsatı yakalamak için her zaman denemeye devam yani.

*Adalet Ağaoğlu ise, İnsan, kendinden hiç umudu kesmemeli, hiç demiş. Bu da umut verici sözlerden biri.

*Ülkemizde insan hayatının önemi yok. Peki neden? Önce bu çözülmeli. Bunun altında yatan ne?

*TRT 1’de, Kül Masalı adında bir dizi başlamış. Biraz izledim. Yaz dizisi tadı var. Ama çok kaliteli bir iş diyemem. Standart bir dizi işte. Uzun ömürlü olmayabilir.

*CHP, Hatay’da Lütfü Savaş’ın yerine bir başkasını belediye başkanı adayı olarak gösterebilirmiş. Olması gereken de o zaten.

*Hikmet Anıl Öztekin’in dediğine göre YouTube’un izlenme oranları düşüyormuş. İnsanlar daha çok dikey videolar izliyormuş artık. Yani shorts videolar. Zamanında shorts videoya geçerek ne kadar da akıllıca bir iş yapmış YouTube değil mi? Kimse 10 dakikalık videoları izlemek istemiyor. Hemen olsun ve bitsin videoları kesiyor artık herkesi. 30 saniyelik ya da bir dakikalık.

*TV8’de, Çarkıfelek var. Cem Davran sunuyor. Hiç seyirci yok. Onun yerine pandemideki gibi alkış efekti koymuşlar. Onun da sesi o kadar kısık ki. Varla yok arası. Cansız bir program. İzlerken sıkıldım.

*Sora diye bir yapay zeka çıkmış. Verdiğin komuta göre anında sana video üretiyormuş. Baya da kaliteli videolar. Herkes bunu konuşuyor bu ara.

*İnci Taneleri için ilk bölümden sonra çok yavaş aktığını ve devam etmeyebileceğini söylemiştim. Yanlış analiz yapmışım. İzlediğim birkaç dizinin arasına girdi şu sıra. Bu ne kadar devam eder göreceğiz

 

 

8 yorum:

  1. İnsan kendinden umudu kesmiyor ama ülkeden ve toplumdan kesiyor zaten. (aslında A.Ağaoğlu' na katılıyorum da artık durumlar maalesef çok ağır)

    YanıtlaSil
  2. Zeki Müren zarafeti diye bir şey var. Cinsel yönelimleri ile değil, sanatı ile konuşulan ve insanların hayranlığını kazanan sanatçı. Verdiği cevap da mükemmel bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Olması gereken bu Evde Yazar bence de.

      Sil
  3. 3 dakikalık video bile olsa açmıyoz yaa kim dayanır :) inci taneleri dilber sayesinde keyifle izleniyor yılmaz erdoğan uykusunu getiriyor insanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Shorts izle Deep o zaman :) Uykunu mu getiriyor :)

      Sil
  4. Mükemmel bir cevap bir Zeki Müren bir daha gelmez.

    YanıtlaSil