Powered By Blogger

2 Şubat 2024 Cuma

Başka Biri Olmanın Romanı...

Sadece arka kapak yazısına bakıp aldığım Başka Biri Olmanın Romanı güzel çıktı. Yazarı Mahmut Coşkun. İlk defa duyduğum bir yazar. Zaten iki kitabı varmış. Agah adında bir üniversite hocamız var. Özgürce düşünmeyi ve kendi fikirleri ile var olmayı öğrencilerine öğretmeye çalışan bir hoca. Aile kavramına da bakış açısı çok enteresan bu hocamızın. Peki öğrencilerine kendi fikirleri ile var olmayı öğretebildi mi? Aile dediğim kuruma olan farklı bakış açısı neydi? Bunlar da kitapta.

ALPER GEZERAVCI UZAYLI GÖRDÜ MÜ?

Uzaya giden ilk Türk olan Alper Gezeravcı açıklama yapmış. Şu ana kadar herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadığını söylemiş. Kendisiyle yapılan röportajları izledim. Orada yaşadıklarını anlatırken gerçekten bir heyecanla, bir hevesle anlatıyor. Ben bu halini çok sevdim.

SQUİD GAME’İN İKİNCİ SEZONUNDAN İLK GÖRÜNTÜLER…

Daha bugün arkadaşım Faruk ile Squid Game dizisi hakkında konuşmuştuk. Akşam eve geldim. Sosyal medyada dizinin ikinci sezonundan bir kesit yayınlandığını gördüm. Bu sefer izlemeyi düşünmüyorum. İlkini herkes çok bahsetti diye izlemiştim. Gerçi hikayesi de ilgi çekiciydi yalan yok. Ama ruhum ikinci bir sezonu kaldıramaz.

GEZMEYE GİTMEK YA DA GİTMEMEK…

Bir arkadaşım veya kardeşim beni gezmeye çağırdığında gitmek istemiyorum. “Şimdi kim kalkıp gidecek?” diyorum. Ama gezmeye gittiğimde de “İyi ki gelmişim” diyorum. Tıpta ya da bilimde bunun bir adı var mı acaba?

4 yorum:

  1. beef var yeni dizi squid game den daha heyecanlı ve onun gibi yani :) bizim astronot iyice mizah konusu oldu yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beef dizisinden haberim yoktu Deep. Aynen astronot mizahına çok gülüyorum :)

      Sil
  2. Uzaylı olmaması beni yıktı. Yıllardır onları görmeyi hayal ediyordum oysa ki... :)
    Squid Game çıkalı bile iki üç yıl oldu herhalde. Zaman ne hızlı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm dünya onları görmeyi hayal ediyor. Yalnız değilsin :) Zaman uçup gidiyor.

      Sil