Powered By Blogger

11 Şubat 2024 Pazar

İnci Taneleri, Gönül Yarası'ndan alıntı mı?

Murat Soner, İnci Taneleri dizisinin Gönül Yarası filminden alıntı olduğunu iddia etti. Bu konuda şu ana kadar Yılmaz Erdoğan’dan bir açıklama gelmedi. Gönül Yarası’nı izlemiş olanlara soruyorum: Sizce de alıntı mı?

ALPER GEZERAVCI, DÜNYA’YA DÖNDÜ…

Uzaya giden ilk Türk olan Alper Gezeravcı, Dünya’ya döndü. Gidişi, Uzay İstasyonu’nda geçirdiği günleri, nasıl mizah konusu olduysa dönüşü de Twitter’da bolca mizaha konu edildi.

ECE ÜNER’İN YENİ KANALI SÖZCÜ TV…

Ece Üner, Tv100’de akşam haberlerini sunuyordu. Ama yaptığı bir açıklamayla Tv100’den ayrıldığını duyurdu. Aynı zamanda yeni kanalını da açıkladı. Artık yeni kanalı Sözcü Televizyonu’nda olacak. Show TV’den ayrıldıktan sonra bir yerde kök salamadı. Bakalım Sözcü TV’de kalıcı olabilecek mi?

4 yorum:

  1. Murat Soner'i eskiden daha keyifle izlerdim, ama artık kendini o kadar çok tekrar ediyor ki, sıkıldım :)) Esinlenme olmuş olabilir, izlemedim diziyi ama alıntı da yapmamıştır Yılmaz Erdoğan, sanmam yani. Sonuçta kalemi iyidir ve bunu kanıtlamış biridir. Niye böyle skandal bir şey yapsın ki! Bence Murat Soner gündem yaratmak için abartmış olabilir :) Biliyorsun biz bloggerlar hariç diğer içerik üreticilerinin önceliği genelde etkileşim yükseltip para kazanmak oluyor :) Doğrusu bir süre sonra manipülasyonların da sıkılıyor insan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlışsın diyemiyorum Evde Yazar. Bu devirde her şey oluyor :)

      Sil
  2. alıntı diyorlar ivit :) dilberin dansı alıntı değildir ama de miii :)

    YanıtlaSil