Powered By Blogger

20 Şubat 2024 Salı

Alper Gezeravcı'nın konuk olması gereken program...

Fatih Altaylı, Alper Gezeravcı’yı konuk alır mı acaba? Bence almalı. En çok da Fatih Altaylı’ya yakışır onu konuk almak.

ŞERİAT PAYLAŞIMI…

Avukat Feyza Altun, şeriat paylaşımları nedeniyle gözaltına alınmış. Bakalım bunun yankıları nasıl olacak?

YAPAY ZEKA İLE ADAY BELİRLEMEK…

CHP’de belediye başkan adayları yapay zeka ile belirleniyormuş. Ne alaka yapay zeka ile aday belirlemek. Yapay zeka gitsin video yapsın. Yapay zeka ile aday belirlemek bizim için daha uygun değil.

HARİKA VİDEOLAR YAPAN YAPAY ZEKA…

Bir önceki sözlerim sana değildi Sora. Alınma sakın. Sora yapay zekası fırtınası devam ediyor. Herkes bu yapay zeka tarafından oluşturulan videoları hayran hayran izliyor. Bakalım herkesin kullanımına ne zaman açılacak?

NE YARDAN NE SERDEN GEÇEN AZEM…

İnci Taneleri’nde Azem, ne Dilber’den vazgeçebiliyor ne de Piraye’den. Nasıl olacak bu işler Azem?

AL BİRİNİ, VUR ÖTEKİNE…

A Haber’deki iktidar yanlısı haber anlayışı nasıl iticiyse, Halk TV’deki muhalefet daha doğrusu CHP yanlısı haber anlayışı da aynı şekilde itici.

SONRASI FARKLI OLURSA İHTİMALİ CAN SIKICI…

Erzincan İliç’teki faciaya neden olan maden şirketinin ruhsatı iptal edilmiş. Bu olaylar unutulduktan sonra tekrar verilmeyeceği ne malum.

HER AKŞAMA BİR TARİH DİZİSİ HERHALDE…

TRT 1’de her hafta yeni bir tarih dizisi başlıyormuş gibi geliyor bana. En son Mehmed:Fetihler Sultanı adında bir dizi başlıyormuş. Onu gördüm. Bakalım Göktürkler ne zaman çekilecek?

HİZMET ETTİYSE ENGEL TANIMAZ AMA…

Ekrem İmamoğlu gerçekten İstanbul’a iyi işler yaptıysa, hizmet ettiyse kesinlikle sandıktan çıkar. Kimse engelleyemez. Ama ya yapmadıysa? Her şey İstanbullu seçmenin mührünün ucunda.

YAPAY ETTEN BAŞKA BİR ŞEY KONUŞMUYOR…

Bill Gates kafayı yapay ete takmış. Aga senin amacın ne? Millet yapay zekayı konuşuyor. Asıl onunla ilgilenmen lazım değil mi senin?

BENİ LİNÇ ETMEYECEKSENİZ…

Gaddar dizisini izledim biraz. Benlik bir dizi değil. Bir şey söyleyeyim mi: Bugüne kadar hiç Çağatay Ulusoy dizisi izlemedim.

HANGİSİNE ODAKLANALIM ABİ?

Haluk Tatar’ın siyasi içerikli videoları itici geliyor bana. Abi bir karar versen. Bundan sonra siyasetten mi yürüyeceksin kişisel gelişimden mi?

 

4 yorum:

  1. Yapay zeka her yerde. Gelecek geldi artık sanırım.

    YanıtlaSil
  2. alperi ciddiye alan var mı yaa :) güldür güldüre çıksın o :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep Twitter'ın yüzüne oldu böyle :) Yoksa adam resmen astronot Deep :)

      Sil