Powered By Blogger

15 Şubat 2024 Perşembe

Yusuf Güney'e göre Kenan Işık, astral boyutta kayboldu...

Şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işık hakkında konuştu. Bitkisel hayat ne demek biliyor musun? Bitkisel hayatın özü: Astral boyutta kaybolmaktır. Ben Kenan Işık’ın, astral boyutta kaybolduğunu düşünüyorum. Çok net söylüyorum: Bu işin ilmini, üst düzey ilmini bilen bir medyum, Kenan Işık’ı geri getirebilir dedi.

YENİDEN SHOW PROGRAMI…

Hülya Avşar kendi YouTube kanalında, “Bir Hülya Avşar Sohbeti” adında programa başlamış. Programın ilk konuğu da Sinan Ergin. Bilinenin aksine çok su içmenin sağlıktan çok satış amaçlı pohpohlandığını söylüyor Sinan Ergin.

ELON MUSK HAKKINDA ÖĞRENDİĞİM BOMBA BİLGİ…

Elon Musk hakkında bomba bir bilgi öğrendim. Hani Mars’a gidip koloni kurmaktan bahseden Musk’tan bahsediyorum. Roket şirketi olan ve boyna uzaya insan gönderen Musk. Bugüne kadar hiç uzaya gitmemiş. Çok garip değil mi? İnsan bir tur da kendi biner gider. Nasılsa şirket senin, roketler senin değil mi?

BİR ADAM BATIYOR…

Serdar Ortaç yine Tiktok’ta canlı yayın açmış. Ama sarhoş, ama ne söylediğini bilmez halde. Tarkan’a küfretmiş. Adam ne hallere geldi be abi. Yahu şu adama yardımcı olarak, destek olacak birileri yok mu yakınında? Adam resmen batıyor. Göz göre göre batıyor.

POLİS DEĞİL Kİ O…

Bugün çok konuşulan konulardan bir tanesi de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in partisinin Ankara Etimesgut ilçesinin belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu hakkında söyledikleriydi. “Ona bakınca ben, bir Ankara sevdalısı, suçlulara göz açtırmayan kahraman Türk polisini görüyorum” sözleri bugün dilden dile dolaştı. Polis derken? Rol gereği polisti güzel abim rol gereği.

PROGRAMA GEL…

İyi Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu’nun konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon programından ilk görüntüler geldi. Bakalım nasıl bir performans sergilemiş?

MEMLEKET MEVZULARI…

Oğuzhan Uğur yeni bir kitap çıkarmış. Ben ilk kitabı sandım. Meğer bu dördüncü kitabıymış. Yazarlık dünyasına da çoktan el atmış yani. Son çıkan kitabının adı: Memleket Mevzuları. 192 sayfa. 106 lira.

REFORMİST…

Ali Şeriati’nin sözlerine denk geliyordum devamlı. Kimmiş diye araştırdım. Ne Sünniler kabul ediyor, ne de Şiiler. Dinde reformist yapanlardan görülüyor.

 

8 yorum:

  1. Yusuf Güney röportajları çok karşıma çıkıyordu da izlemiyordum. Bana fantastikmiş gibi geliyordu söyledikleri. Hala öyle, çünkü anlatım tarzı da aşırı heyecanlı. Evet, dünya adaletsiz bir yer ve bu konuda doğru konuşuyor ama keşke biraz kendine mukayyet olup tane tane konuşsaymış. Evet astral seyahat yapmış olabilir ama yapmadan evvel içtiği uyaran maddeler (çay içtiğini söylüyor) de etkili olmuştur diye düşünüyorum... Yine de söylediklerini dinlemek ilgi çekiciydi. Bunun dışında koma hakkında bilgim yok. Allah korusun... Kenan Işık da umarım sağlığına kavuşur.
    Artık programlar youtube'a kaydı.
    Elon Musk başlığı, ahahhah :) O da değişik bir adam.
    Serdar Ortaç'ın bir arkadaşı uyarsa keşke. Derdini dinlese falan.
    Oğuzhan Uğur'un kitabı olduğunu ben de bilmiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Astral seyahatin olduğuna dair bir şeyler duymuştum. Kendisi gerçekten bu seyahati yapmış mıdır bilmiyorum. Ama dediğin gibi İlkay dedikleri ilgi çekici. Özellikle Kenan Işık için söyledikleri.
      Elon olmasa ne yapardık biz :) Yaptığı her şey garip :)
      Serdar Ortaç'ın elinden birileri tutmalı gerçekten. Adam eriyor resmen.
      Oğuzhan Uğur kitabı olduğunu ben de bilmiyordum. Acaba yazısı nasıl merak etmedim değil. Yani yazarlığın da hakkında gelebilmiş mi merak ettim.

      Sil
  2. Tarkan ülkemizin en değerli sanatçılarından biridir. Serdar Ortaç kendine baksın, haddini bilsin. Sarhoşken canlı yayına çıkmak da nedir...Çok ayıp.

    Suyu kararında içmek gerek. İlla ki şu kadar içilecek diye bir kural yoktur. Beden yapısı neyse o kadar içmeli suyu. 100 kilo olan biriyle 50 kilo olan birinin su içme kapasitesi farklıdır. Çok su içmenin satış amaçlı pohpohlandığı söylemini ilk kez sizden öğreniyorum. :)

    Güzel bir derleme...Teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serdar Ortaç ile Tarkan aynı dönemin sanatçıları. Akran sayılırlar. Serdar Ortaç'ın düştüğü bu haller üzücü. Kaç yaz ayını onun şarkılarıyla geçirmişimdir. İnsan dengeyi kaybetmeye görsün işte.
      Öyle bir çağdayız ki. Söylenen her şey milleti alış verişe yönlendirmek için söylenmiş olabilir :)
      Çok teşekkürler yorumunuz için :)

      Sil
  3. Yazılarını okuyunca az çok gündemi takip etmiş kadar oluyorum. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hocam. Her zaman beklerim. Bunu duymak mutlu etti beni.

      Sil
  4. musk akıllı adam, kendini riske atmıyor :) astral seyahat fıkra gibiymiş :) bir rus astronot unutulmuş ya uzayda gerçekten yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Musk sakata gelmemek için gitmiyor diyorsun yani Deep :) Alemsin ya :) Astral seyahat varmış Deep gerçekten :) Uzayda unutulan astronot ile ilgili bir videoya denk gelmiştim. YouTube'da daha sonra izleye kaydetmiştim. Onu izleyeceğim Deep :)

      Sil