Powered By Blogger

8 Şubat 2024 Perşembe

Cüneyt Özdemir'den, Yaralı Şehir Hatay belgeseli...

Cüneyt Özdemir, Yaralı Şehir Hatay belgeseli çekmiş. İlk fırsatta izleyeceğim. Bu ara belgesel çekimlerine yöneldi Cüneyt Özdemir. Artık yeni bir şeyler denemek istiyor.

ASLINDA FİLM DEĞİLMİŞ…

Şahan Gökbakar ile Seda Türkmen’in başrollerini oynadığı Erdal ile Ece filmi hakkında bir şey öğrendim. Normalde film olarak yapılmamış. Dizi olarak yapılmış. Ama sonra herhangi bir platformla anlaşamamışlar galiba. O yüzden film yapmışlar. Dizinin üç bölümünü, film olarak yayınlayacaklarmış. Bu iş tutarsa yeni bir akım başlatabilir. Sonuç hüsran da olabilir tabi.

HEDEFLER BÜYÜK…

İstifa eden ya da görevden affını isteyen eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan, gelecekte kızının ilk kadın cumhurbaşkanı olacağını söylemiş. O zaman bu demek oluyor ki Amerika’ya gitmeyecek Hafize Gaye Erkan. Burada Ak Parti’den siyasete devam o zaman.

ÖĞRETMEN FİLMİ ÖNERİSİ…

İnstagram’da bir tane öğretmen filmi önerisine denk geldim. Filmin adı Hıçkırık. Hint filmi. İlk fırsatta izlemeyi düşünüyorum. Öğrencilerine dokunan ve onları başarılı bir öğrenci haline getiren öğretmen filmlerini her zaman sevmişimdir.

KENDİNE HAS BİR KOMEDYEN…

Komedyen Ali Congun, Şehir Eliti adındaki gösterisini YouTube’da yayınladı. Ben biraz izledim. Her zaman ki gibi güzeldi. Eğer siz de yeni bir komedyen tanımak isterseniz bu gösteriyi izleyebilirsiniz.

SAKAL KARARI…

Beyhan Budak’ın son videolarında sakal bırakmaya başlaması dikkatimi çekti. Sanırım o da kendi içinde farklı kararlar almış. En azından sakal konusunda.

 

12 yorum:

  1. Merhaba, son 2-3 yıldır müthiş bir komedyen furyası açığa çıktı, sanırım insanların taleplerinden dolayı bu sektör de böylece büyüyüverdi. Öğretmen filmine Aamir Khan'ın Yerdeki Yıldızlar filmini önerebilirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, komedyen sektörü diye bir sektör oluştu hakikaten. Film önerisi için çok teşekkürler :)

      Sil
  2. hıçkırık çok güzel film :) bir de bu yıl oskar adayı olan ve yönetmeni türk olan öğretmenler odası filmini kaçırma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen güzel dediysen tamamdır Deep :) Öğretmen Odası da bu tarzsa izlerim :)

      Sil
  3. Hint filmlerini sevmiyorum. Sadece Her Çocuk Özeldir ve Pad Man. İki film de çok anlamlı ve güzeldi, tavsiye ederim😊
    Bu arada tema çok güzel olmuş, kitaplarla dolu😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ön yargılı olma derim :) Film önerileri teşekkürler :) Sen de yap istersen bu temayı :)

      Sil
  4. Beyhan Budak'tan ne zaman video izledim hatırlamıyorum. Önceden izler ve severdim de videolarını.

    YanıtlaSil
  5. Erdal ile Ece'yi ben de film sanıyordum demek orjinali diziymiş...

    YanıtlaSil
  6. Belgeseller artık filmler, diziler kadar yer tutmaya başladı hayatımızda. Eskiden bir kalite göstergesiyken (ben belgesel izliyorum cümlelerini hatırlayalım) :) şimdi hayatın gerçeklerini herhangi bir kurguya gerek olmadan dümdüz sunmak bence daha uygun.

    YanıtlaSil