Powered By Blogger

10 Şubat 2024 Cumartesi

Yılmaz Erdoğan'a göre iyi bir skeç yazmanın yolu...

Çok Güzel Hareketler’in aile skeçlerinden birini izledim. Yılmaz Erdoğan skeci yorumlarken, “Şakayı Kripton’da değil evin içinde aradığımızda böyle güzel skeçler ortaya çıkıyor” dedi. İyi bir skeç yazmanın püf noktası işte.

KİŞİSEL GELİŞİM KARŞITI DEĞİLİM…

Kişisel gelişime karşı mıyım? Hayır, değilim. Aksine kişisel gelişime çok inanırım. Kişisel gelişim için de Beyhan Budak, Hikmet Anıl Öztekin’i takip ederim.

NE VOTKASI ARKADAŞ?

Enflasyon sepetine votka eklenmiş. Sanki her evde, her gün votka içiliyor. İnsanın aklı almıyor bunları.

İŞÇİLERİN NE GÜZEL GÜNLERİ VARMIŞ…

Eskiden iş yerinden kendin de ayrılsan kıdem tazminatı alırmışsın. Şimdilerde ise ancak bir gerekçen olacak. Askerlik, doğum gibi. Ben işimden memnun değilim. Ayrılmak istiyorum. Yok, o zaman alamazsın. İşçinin hakları hep elinden alınmış. Bununla ilgili Çok Güzel Hareketler’de bir skeç izledim. Adam atılıp, tazminat almak için binbir şaklabanlık yapıyor. İşçinin düştüğü haller işte.

GÖRÜNTÜLÜ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ…

İlk defa görüntülü olarak bir müşteri temsilcisi ile görüştüm. Heyecan yaptım. Kız gerçekten işini bilen biriydi. Gömlekli falan. Tam kurumsal. İki dakikada işi hallettik.

4 yorum:

  1. Enflasyon sepetini açıklarken insanda biraz utanma olur. Dalga geçiyorlar resmen. Votkayı sanki herkes sürekli alıyor. Bir ara beyaz eşyayı da koymuşlardı sepete. :)
    Müşteri temsilcisiyle görüntülü görüşmeyi ilk kez şimdi sizden öğreniyorum. Temsilci için bir şey diyemeyeceğim ama kimi müşteri için sıkıntı olabilir. Özellikle kadınlar için...Saç, baş dağınık, makyajım olmadan asla görüntülü görüşmem diyenler olacaktır sanırım. :) Aslında uygulamayı beğendim. Gidip gelmekle vakit harcanacağına yüz yüze görüntülü konuşmuş oluruz.
    Güzel bir derleme olmuş. Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara da tenis topu vardı enflasyon sepetinde :)
      Kadınlar muhakkak öyle derler :)
      Yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. yılmaz erdoğan deyinceee dilberin dansııı :)

    YanıtlaSil