Powered By Blogger

21 Şubat 2024 Çarşamba

Cüneyt Özdemir'den Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerine yorum...

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un vaatlerini karşılaştıran Cüneyt Özdemir, her iki adayda da fark yaratacak bir proje olmadığını söyledi. Yani uçan kaçan, ağzımızı açık bırakacak bir proje yok.

SERBEST BIRAKMIŞLAR…

Şeriat paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Avukat Feyza Altun serbest bırakılmış. Fatih Altaylı da bu konuyla ilgili, Twitter’da yazdıklarının küfüre kaçtığını ve bu konuda dikkatli olması gerektiğini söyledi Feyza Altun için kendi programında.

LÜTFÜ SAVAŞ KARARI…

CHP tekrar mevcut başkan Lütfü Savaş’ı, Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi. Çocuk oyuncağına dönmüştü iş artık. Ama hala içlerinde bir şüphe olduğunu düşünüyorum. Acaba Lütfü Savaş’ı aday göstererek iyi mi yaptık, kötü mü yaptık diye.

GADDAR ŞARKISI…

Çağatay Ulusoy’un oynadığı Gaddar dizisini sevmedim ama şarkısı güzeldi. Şarkıyı söyleyen tanıdık geldi ama çıkaramadım. “Hain gaddar” diyordu şarkıda. Yoksa öyle demiyor muydu? Neyse öyle işte. Fragmanda denk gelmiştim şarkıya bu arada.

 

 

6 yorum:

  1. gaddar yaa erkin koray babaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen doğru Deep. Sen söyleyince hatırladım :)

      Sil
  2. Cözdemir artık M.Ali Brand'ın öğrencisi olan o pırıl pırıl gazeteci değil. Daha doğrusu şu anda yaptığı şey zaten gazetecilik değil. Bence bir an önce S.Sayan ile sabah dedikodusu programına falan çıksın :) Kendisini asla kaale almıyorum, alanları da biraz sorgulamaya davet ediyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda sana katılamayacağım Evde Yazar :) Her gün takip ettiğimi söyleyemem. Ama haber namına yorum dinlemek istediğimde Cüneyt Özdemir'i izlerim. Bana göre hala olabildiğince tarafsız, her iki tarafa da.

      Sil
  3. Bu arada Gaddar Erkin Koray'ındır, diziyi izlemedim belki Erkin Babadır 🥰

    YanıtlaSil