Powered By Blogger

18 Eylül 2023 Pazartesi

Haftaya kapanma gelebilir...

Türkiye’de eris varyantı görülmesinden sonra kardeşimin bana tepkisi. Gezmeye gidecektik. Ben kararsız kaldım. “Şimdi gittik yoksa haftaya kapanma olabilir” dedi. Tekrar o günlere döner miyiz gerçekten?

EMEKLİYE CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ…

Cumhuriyetin 100. Yılına özel emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesi konuşuluyor. Bunu kim, nereden çıkardı bilmiyorum. Ama olursa güzel olur. Hiç yoktan iyidir.

SİNAN CANAN NTV’DE PROGRAMA BAŞLIYOR…

Sinan Canan, NTV ile anlaşmış. Bundan sonra her cumartesi NTV ekranlarında olacak. Böyle bir anlaşmayı bekliyordum.

DİLAN POLAT’IN FİLMİ DERKEN…

Dilan Polat’ın hayatı film olacakmış. Dilan Polat kim ki hayatı film oluyor. Bir kere olsun açıp kendisini izlemişliğim yok. Ama ne yapsa Twitter’da gündem oluyor. Bu sayede kendisinden haberdar oldum.

 

10 yorum:

  1. Kapanma olacağını sanmıyorum. Olsa da insanları artık tutamazlar. Artık pandemi mandemi umurumda değil bu arada, ki pandemiyi aşırı umursayan azınlıktandım vaktiyle. Pandemiden sonra yokuş aşağı yuvarlandım. Ancak kendime geliyorum. Hayatımın üç yılı çöp gibi geliyor. Tabi bir şeyler başardım ettim ama yaşamadım. Üstelik gençlik ve üniversite yıllarım gitti. Ne acı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, herkesin hayatından koca bir üç yılı gitti.

      Sil
  2. Tekrar Kapanma mı Allah muhafaza buyursun ama ikramiye güzel müjde😊

    YanıtlaSil
  3. Bu saatten sonra kapanma çok zor sanki. Ama öyle bir ülkede yaşıyoruz ki insan hiçbir şeyden emin olamıyor.

    Dilan Polat benim bildiğim kadarıyla babasının annesini öldürmesi gibi oldukça travmatik bir olay yaşamış küçüklüğünde. Maalesef ünlülerin, alanında başarılı kimselerin veya fenomenlerin geçmişinde yer alan bu gibi acılar, bazı film yapımcılarının gözünü döndürebiliyor. Ancak Dilan Polat'ın kendisi hikayesini anlatmak istiyorsa söyleyebileceğimiz pek bir şey yok bence, bu onun hakkı çünkü. Benim lafım açgözlü yapımcılara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim ülke her şeye açık, haklısın. Dilan Polat olayına belki de ön yargılı bakıyorum, bilmiyorum.

      Sil
  4. Alla Alla dilan da kim ki :)

    YanıtlaSil
  5. Dilan Ablamızı açıp izlemesen de bir şekilde kendisine maruz kalınıyor. Misalen ben dün kızlarla evde oturup çay içerken konu nasıl olduysa Dilan'a geldiğinden kendisinin babasının beynindeki tümör sebebiyle annesini bıçaklayarak öldürdüğünü öğrendim. Zengin de bir aile imişler... Şimdi burdan değil film valla Gülseren Abla disizi çıkmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkar çıkar. Hatta dizinin altında gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır da yazar.

      Sil