Powered By Blogger

19 Eylül 2023 Salı

Elon Musk'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine kucağında çocuğu ile gelmesi...

Elon Musk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine kucağında çocuğu ile gelmiş. Bunun altında bir anlam aramaya çalışanlar var. Bunun altında bir anlam var mı bilmiyorum. Ama biz millet olarak severiz böyle şeyleri. Benim hoşuma gitti mesela. Son dönemde Elon Musk’ın yaptığı en sempatik şeydi bu.

NEFES ALMADAN VİDEO MU ÇEKİYOR?

Ne zaman YouTube’u açsam Fatih Altaylı’nın yeni bir videosu ile karşılaşıyorum. Durmadan içerik mi hazırlıyorsun abi sen?

BEKLEDİĞİMİN ALTINDA BİR İZLENME…

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Eser Yenenler’in, Linç Et programına katılmış. Üç gün olmuş yayına gireli ama sadece 538 bin kişi tarafından izlenmiş. En az 1 milyon izlenme beklerdim.

BU REYTİNGE RAĞMEN DEVAM EDER Mİ?

TRT 1’de yayınlanan Benim Güzel Ailem dizisinin son bölüm reytingleri çok kötü. Daha önce ilk 5’te olurdu dizi. Son bölümde ise 13. Sırada yer almış. Bakalım TRT hala diziyi devam ettirecek mi?

 

10 yorum:

  1. bambaşka biri heyecanlı, maraşlı gibi :)

    YanıtlaSil
  2. Tanışma videosundaki absürtlük beni gerçekten güldürdü. RTE'nin "X, X, X" diye defalarca çocuğa seslenmesi, top hediye etmesi, karın nerede diye sorması... Saçma sapan bir rüya gibi :D

    YanıtlaSil
  3. Çok ilginç bir toplantıydı gerçekten. İlk kez böyle bir görüşmeye çocuğuyla gelen birini gördüm. Ama gülümsetti o ayrı.

    YanıtlaSil
  4. Bir erkeğin işe çocuğunu götürmesi ve söylenip sızlanmamasını izlemek keyifliydi 🫣

    YanıtlaSil
  5. Yani ne bileyim Türkiye'de olsa garipsemem heralde ama kırkbeş dadısı olduğuna emin olduğum Musk yapınca alla alla demedim değil.
    Dizi güzel ama gidici gibi gerçi TRT muhtemelen bir süre daha yayında tutar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Musk falan olunca ne ayak diyor insan :) Bence bu yıl devam ettirecek ne olursa olsun diziyi. Sadece tahmin tabi :)

      Sil