Powered By Blogger

26 Eylül 2023 Salı

YouTube'a doyduk artık başka bir şey lazım...

YouTube ile beraber sanki videoya da doyduk gibi. Artık başka bir aşamaya geçmemiz gerekiyor gibi. Ama neye? Orasını ben de bilmiyorum.

VOLEYBOL MİLLİ MAÇLARINA DA ARA VERİLİYORMUŞ…

Yaz ayını neredeyse her gün maç oynayarak geçiren Filenin Sultanları, 7 ay boyunca maç oynamayacaklar. Artık o hale gelmişti ki voleybolu sadece milli takım maçlarından ibaret sanmıştım.

HER ŞEY OYUNCAKLARI OLABİLİR…

Kedilerin meraklarını seviyorum. Her yeri karıştırmalarını. Ve olur olmaz şeylerden kendilerine oyun çıkarmalarını.

ÇEKİM DEDİKLERİ ŞEYİN İÇİ BOŞ MU?

Çekim yasası her şeydir denirken başka birisi çıkıp “Çekim yasası denen şey saçmalıktır” diyor. Biz kime inanacağız kardeşim?

NİCE KANDİLLERE…

Bugün Mevlid Kandili. Hepimizin kandili mübarek olsun. Atv, Nihat Hatipoğlu’nun kandil programını gece 00:20’ye koymuş. Arkadaş bu Beyaz Show mu gecenin bilmem kaçına koyuyorsun?

10 yorum:

  1. Her şeyi tüketmeye alıştık da ondan, ki bu videolarla insanların dikkat süresi iyice kısaldı. Tabi yararlı videolar, kafa dağıtan videolar, bağımlı eden videolar vs de var ve izliyorum :) Ama yani dikkat süresi kısaldı bu gerçek.

    Evet baya yoğun bir dönemdi. İyi ki varlar <3

    Çekim yasası var. Sadece kötümserlik üstünden kendini öne atan insanlar da var. Çekim yasası yatayım da bana gelsin demek değil. Neysen onu çekersin demek. Benzer şeyler benzer şeyleri çeker. Bu kadar kötü düşünen insanlar da üçün birini çekebilir tabi. Ben bazı dönemler istediklerimi çok kolay, hatta fark etmeden çekiyorum. O yüzden insan ne istediğine dikkat etmeli. Bugün gelmez ama mutlaka gelir. Ki madem böyle bir şey var, bence kullanmalıyız. Tabi ki üç kağıtçılara kendimizi kullandırtmamalıyız. Çekim yasası cart curtla da insanları suistimal eden çok insan var. Bunlara tabi ki dikkat etmeli ama eylem artı düşünceyle çoğu şeyde başarılı olunabilinir. Ama mesela atıyorum, hiç matematik yapamayan biri mat. profi olamaz, değil mi? Veya yumurta bile kıramayan biri yemek yapamaz. İşte çekim yasası için yumurta kırmayı kişi önce bir kendi öğrenmeli. Sonra da ben güzel omlet yaparımı kendine çekmeli. Sistem böyle çalışır. Veya bir yere başvurmadan bir yerden kabul alamazsın, değil mi? Sınava çalışmadan sınavdan geçemezsin ama çalışıp da yüksek alabilirsin. İnanç artı eylem. Hayatına aşkı da bu yolla çekebilirsin. Ama işte mükemmel birini istedin ama sen o enerjide değilsin, depresyonda takılıyorsun. O zaman o aşk ''gelse bile'' geldiği gibi gider. Benzer benzeri çekerle kastım buydu. Ne ka' ekmek o ka' köfte hesabı. Veya davul dengi dengine hesabı. Uygun ritmi bulan istediği aleti kendine çeker. Çok yazdım valla, ama belki aydınlatıcı olmuştur bilmiyorum. Kendi bloğumda yazı yazmayacağım. Ondan yeri gelmişken size söyledim. Buradan da okuyan çıkar belkim.

    İyi kandiller size de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazısı gibi olmuş İlkay eline sağlık :) Olay anlaşılmıştır ama. İnanç artı eylem :)

      Sil
  2. Televizyondan daha çok avucumuzun içindeki küçük ekranlara bakar olduk.

    Filenin sultanları biraz dinlensin bakalım. Ama kondisyon maçlarına devam edeceklerdir kuşkusuz.

    Bu aralar bütün akrabalarım kedilendi😊😊

    Hayırlı kandiller olsun 🙏🙏

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefondan gözümüzü ayıramıyoruz :)
      Filenin Sultanları gerçekten dinlensin artık ya. Nefes almadan maç yaptılar :)
      Kedi sevgisi bir başka ya. Ne güzel olmuş kedilenmeleri :)

      Sil
  3. Ben ezelden beridir uzun uzun video izlemeyi hiç sevmem o nedenle instagramın reels larını pek seviyorum kısacık diye. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilgi çekici değilse dayanamıyorum uzun videoya artık :) YouTube shorts takılıyorum ben :)

      Sil
  4. son zamanlarda ne çok spor karşılaşması izledik, voleybol, basketbol filan :)

    YanıtlaSil
  5. YouTube’a aç veya doygun değiliz, insanoğlu denen asimilasyona maruz varlıklar hızlı yaşamaya, hızlı tüketmeye alıştığı için video süreleri uzun ve sıkıcı gelmeye başladı. Bize çok kitap az ekran lazım…

    YanıtlaSil