Powered By Blogger

4 Eylül 2023 Pazartesi

Vatanım Sensin ve Pınar Deniz...

TV2’de, Vatanım Sensin’in tekrarına denk geldik. Kardeşim hemen, “Kalsın” dedi. Yayınlandığı dönem de de izlerdik bu diziyi. Biraz nostalji yapmış olduk. Yargı’nın oyuncusu Pınar Deniz’in de galiba ilk olarak ismini duyurduğu işi olmuştu bu dizi.

ARTIK HER MEVSİMİ UÇLARDA YAŞAYACAĞIZ…

Yazdan bunaldık kışı beklerken, yeni bir haber düştü. Buna göre soğuk gelecekmiş. Ama dondurucu soğuk gelecekmiş. Adam diyor ki, “Yaz ayını mumla arayacaksınız.” Küresel ısınma mevsimlerin de ayarını bozdu. Her şeyi en uçlarda yaşayacağız demek ki. Yazı da, kışı da.

İYİ 100 BİN LİRA OLMAMIŞ…

Yakında İphone 15 piyasaya çıkacak. Peki Türkiye fiyatı ne kadar olacak? Tahmini olarak 72 bin 200 lira olması bekleniyormuş. Ben 100 bin lira bekliyordum. Doların bu durumuna göre yine de iyi fiyatı.

 

8 yorum:

  1. Tamam küresel ısınma da bir etken ama asıl şehirlerin iklimini o diktiğimiz koca koca gökdelenler bozdu...

    YanıtlaSil
  2. neeeyy ayfon 72 bin mi amanin o ne :)

    YanıtlaSil
  3. Dünyanın sonu yaklaşıyor galiba...

    iPhone'umuz da yok derdimiz de yok. Çok şükür. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonunda dünyanın sonunu da getirdik abi insanlık olarak. İphone almak isterim ama o kadar paramız olmadığı için sadece üzerine konuşuyoruz abi :)

      Sil
  4. Pınar Deniz'i ben de çok severim, çok tatlı ve güzel bir kadın:) İlk olarak Sil Baştan isimli dizide oynamıştı. Ben Bir Deli Rüzgar dizisinde çok beğenmiştim oyunculuğunu:)))
    Havalar dengesiz gidiyor, geçen 2 gün dolu yağdı Ankara'da ve bir anda buz gibi oldu, bugün güneşli bir hava var:) Ben yavaş yavaş üşümeye başladım yine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaç tane dizide oynamış öyle :) Hiç bilmiyordum. Sabahları serin oluyor. Üşümeyi özlemişim :)

      Sil