Powered By Blogger

1 Eylül 2023 Cuma

Kendi Düşen Ağlamaz'da senaryo tıkanmaya mı başladı?

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde biraz biraz senaryo alarm vermeye başladı gibi. Sevdiğim bir dizi olduğu için hemen final yapmasını istemem. Umarım bana öyle geliyordur.

FENA GRUBA DÜŞTÜK…

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde A grubunda yer aldı. Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag var grupta. Bu grupta üçüncü olabilirsek başarıdır bence.

SEN DE Mİ GİDİYORSUN DORUK?

Kardeşlerim dizisinde de Doruk karakterini oynayan Onur Seyit Yaran’ın diziden ayrılacağı konuşuluyor. Bu diziye yakışıyordu ve Asiye ile iyi bir çift olmuşlardı. Eğer gerçekten ayrılırsa üzer seyircisini.

YAZIM KILAVUZU…

Çocukken okul zamanı yazım kılavuzu aldırırlardı okuldan. Ama bir kere olsun kullandığımı hatırlamıyorum yazım kılavuzunu. Ama şimdilerde bir blog yazarı olarak bolca ihtiyacım olduğunu söyleyebilirim.

 

 

8 yorum:

  1. oooo bu maçları izlemek ne güzel olur sahada :)

    YanıtlaSil
  2. Kardeşlerim'de oyuncular orada çıkış yapıp gidiyorlar sanki. Ki haksızlar da diyemem...
    Kendi Düşen Ağlamaz'ı denk geldikçe izliyorum. Oyuncuları tatlı diye izleyesim geliyor, zaten konusu aman aman değil bence :)
    Artık kolayı var aslında, internet. Ben oradan bakıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşlerim’de oyuncu kalmayacak bu gidişle :) Çok güzel söyledin. Konusu aman aman değil ama gülümsetiyor :)

      Sil
  3. Kendi Düşen Ağlamaz konusunda sana katılıyorum. Hikayeyi hızlıca toparlayamazlarsa yeni sezon dizileri karşısında dayanamaz bence.
    Valla gidiyormuş Doruk. Diziyi izlemiyorum ama instagrama sürekli haberi düşüyor. Hatta son bölüm ücretini set çalışanlarına dağıtmış.
    Yazım Klavuzu konusu komikmiş. Okuldayken bende hiç kullanmadım ama evde de yok galiba okul kütüphanesine falan gönderdi annem. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de dayanamaz. Set çalışanlarına son bölüm ücretini dağıttığını ben de duydum. Helal olsun. Sana okuldayken aldırmadılar mıydı :) En iyisini yapmış annen :)

      Sil
  4. Doruk gitmez bence diye düşünüyorum ve umarım yanılmıyorumdur:) Bu Cumartesi günü başlıyor dizi:) Umarım başarılı olursunuz ama grupta iyi takımlar var. Ben de geçen hafta kardeşimdeyken Beşiktaş'ın maçını izledim, yendik:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doruk'un gitmesini ben de istemem ama bakalım nasıl olacak? Grup çok zor ya. işimiz zor. Evet, yendiniz tebrikler :)

      Sil