Powered By Blogger

11 Eylül 2023 Pazartesi

Güldür Güldür Show 11. sezon...

Güldür Güldür Show bu sezon 11. Sezonuna merhaba diyecek. İlk başladığı yıllarda Çok Güzel Hareketler’in bence gerisinde olan, sonra yıllar geçtikçe efsane bir hal alan bir programdan bahsediyoruz. Yıllar içinde bir çok oyuncu yer aldı programda. Bu gidişle Güldür Güldür’de oynamayan bir oyuncu kalmayacak. Bir şekilde, bir zaman, her oyuncunun yolu bu programa düşecek gibi. Nice senelere.

6 yorum:

  1. Sana katılıyorum. Çok güzel hareketleri ilk çıktığı bir iki yıl izledim, sonradan gerçekten müsamere seviyesine indi, Yılmaz Erdoğan artık paraya bakıyor, ruhu falan kalmadı. Oyuncu adaylarına yazdırdıkları espriler gerçekten de çok kötü, kontrol eden deneyimli yazarları da yok sanırım :) Ama Güldür Güldür Show dediğin gibi efsane olmaya doğru gidiyor. Yazar ekibi çok başarılı öncelikle :) Yazar olmadan olmaz bu işler. Giden gelenler olsa da çekirdek kadroları çok sağlam. Nice yılları olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence Çok Güzel Hareketler de dışardan yazar almalı. Yoksa böyle devam etmez. Evet, yazar olmadan olmuyor bu işler :)

      Sil
  2. Kocam bayılıyor buna ya bende asla sevemiyorum. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye yahu :) Ben seni seviyorsundur diye düşünüyordum :) Çok Güzel Hareketler'i peki? Onu seviyor musun?

      Sil