Powered By Blogger

11 Aralık 2018 Salı

Ali Koç bizi değiştireceğine kendi değişti...


     Ali Koç ne ümitlerle gelmişti. Ümit besleyen sadece Fenerbahçe taraftarı değildi üstelik. Galatasaray’lısı, Beşiktaş’lısı. Sonunda bir başkan nasıl olmalı herkes görecekti. Bir takım hem para olarak hem futbol olarak nasıl bir dünya kulübü olacak  herkes görecekti. Herkes sempatiyle bakıyordu kendisine. Kısacası Türk futbolunu değiştirecekti. Ama geldiğimize noktaya bakar mısınız? 

Ali Koç

     Ali Koç bizi değiştireceğine biz onu değiştirdik. Oda Aziz Yıldırım gibi soyunma odasına inmiş.  İlk başta ortaya koyduğu vizyonuna yakışmayacak şekilde ,oyuncuları uçak yerine otobüs ile gönderdi İstanbul’a. İlkokul çocuklarına ceza mı veriyorsun? Bu nasıl cezadır? Yabancı futbolcular ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorlardır herhalde. Biz Ali Koç’tan neler beklerken, neler yaptı?

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/z1gNxguQblg

18 yorum:

  1. Gerçekten öyle duyunca ben de çok şaşırdım adam neydi ne oldu ve takım yerlerde sürünüyor artık inşallah düştüğü yerden kalkar böylesine büyük bir takimin hali beni de bir Fenerbahçeli olarak çok üzdü ...

    YanıtlaSil
  2. Dün bir komplo teroisi okudum. Fenerbahçe ligden düşecek, Başakşehir şampiyon olacak. Ali KOÇ, Başakşehir'i alıp Fenerbahçe bilmemne AŞ yapıp yoluna devam edecek; gerçek Fenerbahçe'yi de kapatacak diye...

    YanıtlaSil
  3. Beklentilerin hayli altın altında kaldı :)

    YanıtlaSil
  4. Valla cezayı pek de haksiz bulmadim sanki... başarının ödülü prim ve rahat sartlarsa basarisiz olmanin da bir bedeli olmali sanki... telafisi pek mumkun olmayan puan kayiplari bunlar

    YanıtlaSil
  5. Ben Beşiktaşlıyım. Türk Milli takımının ve klüplerimizin düştüğü duruma, futbol kalitesinin düşüklüğüne, başkanların ve futbolcuların gençler için kötü örnek oluşturan davranışlarına üzülüyorum.

    YanıtlaSil
  6. BAZI HUSUSLARDA BİLGİ ALMAK İÇİN SİZE MAİL ATTIM. BİLGİLENDİRİRSENİZ MEMNUN OLURUM.

    YanıtlaSil
  7. Açıkçası küçük Aziz Yıldırım oldu kendisi. Beklenmeyen hareketler. Belli bir sistemle hareket etmek yerine doğaçlama hareket ediyor gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük Aziz Yıldırım enteresan olmuş kardeşim.

      Sil
  8. Ali Koç'u, "Koçluktan" uzaklaştırmışsınız. :)))

    YanıtlaSil
  9. Sayın Ali Koç profesyonel, çok eğitimli ve seçkin bir iş dünyası duayeni. Uygulamaları da açıkcası doğru ve yerinde. Ödül ve ceza (havuç ve sopa diyalektiği) ile ilerliyor. Bu da "motivasyon kuramı" na gayet uyumlu. Bu profildeki, bu kalibredeki iş insanları asla fevri ve günübirlik hareketler yapmazlar. Mutlaka uzun vadeli bir stratejiyi uyguluyor Ali Bey de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ali Koç’tan beklentiler çok yüksekti. Ama şu ana kadar bekleneni veremedi. Sizin görüşünüze elbette saygı duyuyorum. Ama otobüs olayı bence amatörce bir uygulamaydı.

      Sil