Powered By Blogger

7 Aralık 2018 Cuma

İyi bir arkadaş grubu, özgürlük demek...


     Aralığın yedisi olmuş, hala kar yok. Size Düzce’den bildiriyorum. Buraya daha sezonun ilk karı yağmadı. Sözde televizyon bugün yoğun kar yağışı olacak diyordu. Bir zamanlar yağan karlar bizim için tatil demekti. Şimdi ise sıradan kar demek. 

     İnsanın arkadaş ortamı çok önemli. İnsan arkadaş ortamında olabildiği gibi davranmalı. Neyse o olmalı. Bu dediğim her arkadaş ortamında olabilecek şey değil. Birbiriyle çok iyi anlaşan bir arkadaş grubu olmalı. Bugün iş yerinde ilk defa olduğum gibi davranma özgürlüğü hissettim kendimde. Bu duyguyu hissetmek harikaydı. 

arkadaş grubu

     Bazen insan işini çok iyi yaptığını düşündüğü anlarda bile hata yapabiliyor. Bugün benim yaptığım gibi. Dikkatsizlik, normalde yapmayacağınız çok küçük hatalara kapı aralıyor. Saat 00:14 geçiyor. Hala yatmadım. Yarın Cuma. Son iş günü diye sevinemiyorum. Cumartesi de çalışıyorum bu hafta. Herhalde 01:00 gibi yatarım. Herkese hayırlı geceler.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/96DW4Pow3qI

8 yorum:

  1. İstanbul'a yağmasın.tam bir eziyet oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her kış İstanbul’un durumunu izliyoruz televizyondan. Allah kolaylık versin size.

      Sil
  2. Sen gel bir de Eskişehir'i gör. Resmen ayazda kaldık. Eksi bilmem kaç dere soğuk, insanın iliklerine kadar donduğunu hissettiği. Zaten böbreklerim fena. Bu soğuklar bana hiç iyi gelmiyor.

    YanıtlaSil
  3. İyi arkadaş grubu büyük şans insan için.

    YanıtlaSil