Powered By Blogger

17 Aralık 2018 Pazartesi

Kokusunu unutunca onu da unutmuş olur musun?


     “Unutmak eylemi, o kişinin kokusunu unutmakla başlayan bir durumdur” diye bir söz okumuştum. Ya da buna benzer bir şey. Bugün farkına vardım biliyor musun. Ciddi ciddi kokunu unutmuşum. “Vayy be. Gün gelecek senin kokunu mu da unutacaktım” dedim. Ne hissedeceğimi bilemedim. Üzülsem mi, sevinsem mi? 

unutmak

     Tam bu anda yalnız kalmayı o kadar çok istedim ki. Tek başıma odama kapanmak. Sadece bunu düşünmek. Slov şarkıları birbiri ardına dinlemek. Yorganı üstüme çekip düşünmek. İlk başlangıcımızı, en mutlu günlerimizi, aramızın bozulmaya başladığı anları ve en sonda ayrılışımızı. Hepsinin üstünden teker teker geçmek istedim. Tamam, kokunu unutmuş olabilirim. Ama birini unutmak için bu yeterli değil bence. Birde sen aklıma geldiğinde ince bir sızı girmemeli kalbime. “Keşke” dememeliyim.


Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/silhouette-photo-of-man-leaning-on-heart-shaped-tree-744667/

10 yorum:

  1. Bende seven insanlar kokuları ile anlaşır sözünü duymuştum...
    Unutmak konusuna gelince
    "Unulutulanlar unutanları asla unutmazlar"

    YanıtlaSil
  2. Kokunu mu da yerine kokunu da mı yazsaydınız da ha iyi olur bence :) Valla arkadaşlar bende gençken bu kafadaydım ama şuan biri beni sevmiyormuş terk edecekmiş oymuş buymuş heç umrumda değil isteyen istediğini yapsın ben zaten aşka inan bir insan değilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilirmiş 😀 Aşka inanmak yok. Kafa rahat hocam.

      Sil
  3. sadece sen sevdiysen unutmak daha zor oluyor. Gerçi unutamıyorsun, sadece duruma alışıyorsun. içini ferah tut, senin karşına daha iyisi çıkmamış henüz.

    YanıtlaSil
  4. Zaman, sadece birazcık zaman... diyor sezen aksu :)

    YanıtlaSil
  5. Unutmaya çalışmak bile imkansız kılmaya yetiyor bu eylemi,beyin unutmak adına bile olsa işlem yaptığı hiç bir şeyi silmiyor malesef

    YanıtlaSil