Powered By Blogger

13 Aralık 2018 Perşembe

Canan Karatay'ı, onun fikirlerine karşı olan doktorlarla beraber programa çıkarın...


     Canan Karatay’ın her söylediği olay oluyor. Onun söylediklerini gidip başka başka doktorlara soruyorlar. Onlar da verip veriştiriyor. Görünün tablo şu: Canan Hoca tek, diğer doktorlar hepsi. Bugüne kadar hiçbir kanal da niye bu iki tarafı bir araya getirmedi? Hep tek başına alıyorlar Canan Hocayı programlara. Tek başına almayın. Karşısına onun söylediklerine karşı olan doktorları koyun. 

Canan Karatay

     Acaba böyle bir şey oldu da hoca mı istemedi mi? Yoksa diğer doktorlar mı yanaşmadı? Yoksa hiçbir kanalın aklına böyle bir şey gelmedi mi? Karşılıklı bir program yapın. Birde öyle görelim hocamızın performansını. İki karşıt söylem çarpışsın. Millet de bir karar versin. En çok merak ettiğim ne biliyor musunuz? Canan Karatay kendisine çok güveniyor. Onun karşısındaki doktorlarda. Bu iki kendine güveni tam olan görüşün çarpışması.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/qL5_5doD4no

10 yorum:

  1. Sadece bu konuda değil her konuda iki ayrı güç asla aynı ortamda birbirlerine yorum yapmazlar. Bence burada da aynı durum geçerli olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Bazı konularda kendisine hak veriyor olsam da; çoğu konuda kendisine katılmıyorum. Bu tarz kişileri karşı karşıya getirlerse birbirlerini keserler :)

    YanıtlaSil
  3. Aslında Ayşeül Çoruhlu'nun söyledikleriyle Canan Karatay'ın dedikleri arasında epey benzerlik var. Karşıt görüşler bir araa geldiğinde kesin kavga çıkar. Doktor kavgası izleriz artık:)

    YanıtlaSil
  4. Aslında kanallara iyi rating olur ama bence Karatay istemiyor olabilir

    YanıtlaSil
  5. programın gidişatını sekteye uğratacağı için kimse yanaşmıyordur buna. zaten şu aralar karşıt görüşü meclis dışında göremiyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşıt görüş aslında reytingde zirve demek. Ama programı idare edemeyeceklerini düşünüyorlar herhalde.

      Sil