Powered By Blogger

3 Aralık 2018 Pazartesi

Muhterem Nur, Müslüm filmi ve para meselesi...


     Muhterem Nur, Müslüm filmi ile gündemde. Gündeme geliş sebebi ise, para meselesi. Biz millet olarak şu para işlerini bi çözemedik. Zaten film meselesi bu kadar ilgi görünce aklıma da gelmedi değil. Bu kadar ilginin ardından bir para meselesi patlak vermese dedim. 

     Ama bu para meselesini ilk olarak Muhterem Nur gündeme getirmiş. Bir programda filmden hiç para almadığını söylemiş. Buna karşın filmin iki ortağından biri olan Nuri Yıldırım ise- ben yapımcı olarak sadece Mustafa Uslu’yu biliyordum. Nuri Yıldırım ismini ilk defa duyuyorum- 950 bin lira aldığını söylemiş. Şimdi bu iki kişiden biri yalan söylüyor. Nereden bakarsan bak çirkin bir olay. 

     Burada yalan söyleyen Muhterem Nur ise bu daha da kötü. Bir eşten beklenen bu şekilde davranması değildir zira. Şimdi olay mahkemeye taşınmış. Mahkemede hesaplaşacaklarmış. Mustafa Uslu bunlar yaşanırken bir açıklama yapmamış mı peki? Yapmış. Hem de olması gereken saygınlıkta bir açıklama. 

Müslüm filmi

     Muhterem Anne olarak gördüğünü söylemiş Muhterem Nur’u. Bunun yanında maddi ve manevi yardımların yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini söylemiş. Bu açıklamasıyla kendisini çok takdir ettim ben. Ama bu olayın buralara gelmesine niye izin verdi? Niye bu iki kişi arasındaki anlaşmazlığı düzeltmedi? Dışardan bakıldığında bu anlaşmazlığı giderebilecek bir yapıya sahip olduğu gözüküyor. 

     Belki de iki tarafın arasındaki bu sorunu çözmeye çalıştı. Bunu biz bilmiyor olabiliriz. Müslüm filmi bu kadar çok sevilmişken, bu kadar ilgi görmüşken, bu kadar gişe başarısı yakalamışken olacak şey miydi bu? Müslüm filminin herkes tarafından bu kadar çok beğenilmesi ne kadar güzelse, yaşanan bu para meselesi de o kadar üzüntü verici. Siz bu konuda neler söylemek istersiniz? Muhterem Nur’un Müslüm filmiyle ilgili bu şekilde haber olması, “Yine mi menfaat” dedirtmedi mi size?

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/23LET4Hxj_U

2 yorum: