Powered By Blogger

2 Ekim 2023 Pazartesi

Mesut Yar, Sözcü TV'ye geçmiş...

NTV’de ne zamandır Mesut Yar’ı göremiyordum. Meğer NTV’den ayrılıp Sözcü TV’ye geçmiş. Ve hatta orada Mesut Yar’la Laf Çok programına tekrar başlamış. CNN Türk’te yıllarca yapmıştı o programı. Ben de izlerdim.

THREADS’IN GELECEĞİ…

Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler, Threads’ın ilk baştaki o muazzam başlangıcından sonra sönmesine rağmen yine de platformu sevdiğini söylemiş. Orayı seven ve devam eden bir azınlık var. Ama bu azınlık platformun devam etmesine yeter mi bilemiyorum.

NE ARA ARALARI BOZULDU?

Kardeşlerim’de Ömer’in, yine zengin kardeşleriyle arası bozulmuş. Şimdi dönüldü mü tekrar başa. Hani can ciğer kuzu sarması olmuşlardı. Şu dizi de yoruyor insanı ya. Bu sene son senesi olur herhalde. Final senesi.

VASİYETİNİN BU OLDUĞUNU BİLMİYORDUM…

Albert Einstein’in otopsisi sırasında beyni çalınmış. Bunu daha önce duymuştum. Ama vasiyeti üzerine yakıldığını bilmiyordum. Külleri Amerika’da bir nehre savrulmuş.

 

8 yorum:

  1. Mesut Yar'ın seneler öncesi formatı çok iyiydi. Günümüzde muhalif kaçacak yorumları oluyordu. Gerçi artık Sözcü'ye geçtiğine göre o forma tekrar döner.

    Threads’a ben de kaydoldum. Instagram gibi toz pembe her yer. Twitter gibi bol acı yok. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesut Yar'ın seneler önceki formata dönmesine sevindim :) Threads'da ben de varım ve orada Twitter'daki kaos ve bol acı olmaması hoşuma gidiyor :)

      Sil
  2. Beyin çalmak ne demek oluyor çok ilginç.. bir robota takılsa o beyin neler olur kimbilir :)

    YanıtlaSil
  3. beyin yakmak deyimi böyle mi ortaya çıktı acaba :)

    YanıtlaSil
  4. Geçen sezonu tepede kapatan çoğu dizi bu sezon ilk bölümde çakıldı bu arada. Bence artık dizileri tek sezonluk planlamalılar.

    YanıtlaSil