Powered By Blogger

17 Ekim 2023 Salı

Güldür Güldür'de, CHP için yapılan Yenileniyoruz adlı skeci...

İki üç gündür kitap okuyamıyordum. Sonunda bugün bir 10 sayfa olsa da okudum. Aydaki Kadın kitabına devam ediyorum. Daha anca 100’üncü sayfaya geldim. Güldür Güldür Show, CHP’nin skecini yapmış. “Yenileniyoruz”adında. Kemal Kılıçdaroğlu’nun koltuğu bırakmamak için yaptıkları harikaydı. İzlemelisiniz. Güldür Güldür, artık siyaset işine tamamen girmiştir. Kırmadan, incitmeden, hakaret etmeden komedi yapıyorlar. Galatasaray’ın 100’üncü yıla özel hazırladığı forma çok hoşuma gitti. Beşiktaş maçına da bu forma ile çıkacaklarmış. Twitter yavaş yavaş YouTube’a dönüyor. Galatasaray’ın geçen sezon attığı tüm gollerin olduğu video atmışla mesela. Tam 52 dakika. Bu demek oluyor ki yakında her tür video ile dolup taşacak Twitter. Bu arada ben hala X demeye alışamadım.

8 yorum:

  1. CHP değişirse Türkiye değişir demek abesle iştigal olmaz. Ama değişir mi işte orası muamma.

    Galatasaray'ın 100. yıla yönelik çıkarmış olduğu forma, ne güzel formadır öyle. Hayran kalmamak mümkün değil. biraz tuzlu fiyatı. Ama gelecek sezonlarda da buna yer vermeli. Tamam klasik parçalı bizim formamız var bu da çok güzel.

    Twitter, (X) olmadan önce son demlerini yaşıyordu. İlk zamanların kırıntısı az da olsa vardı fakat (X) ile birlikte artık başka bir mecra oldu. Twitter'ın ilk zamanlarına benzer bir sosyal medya uygulaması şart.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç umudum yok CHP’den hocam. Formaya ben de hayran kaldım. Twitter, artık asla eskisi gibi olmayacak bence.

      Sil
  2. Güldür Güldür bu işi gerçekten güzel yapıyor, zaten son bölümde "Olacak O Kadar" a da bir selam çakmışlar. Ben de bayıldım CHP eleştirisine. GS'nin formaya gidip bakayım haberim yoktu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldür Güldür, gerçekten de Olacak O Kadar yolunda ilerliyor. Burdayım ben, burdayım demesi harikaydı :) Bak bak çok güzel forma olmuş :)

      Sil
  3. bu kılıçdar amcada koltuk sendromu var galibağa :)

    YanıtlaSil