Powered By Blogger

26 Ekim 2023 Perşembe

En sevmediğim şeylerden birini ifşa ediyorum...

En sevmediğim şeylerden biri: İnstagram ya da Twitter’da çok merak ettiğim bir videoya denk gelip, içinde bulunduğum ortamdan dolayı o videoyu sesli izleyememek.

BORCUNA SADIK BİRİ…

Kardeşim pazar yaparken mahalleden bir abimiz para istemiş kendisinden. 10 lira. Kardeşimin yanında da bozuk yokmuş. Tutmuş 100 lira vermiş. Adam bir gün sonra parayı getirdi. Helal olsun adama.

SEVİLMEYEN KEREM…

Kardeşimin iş yerinde Galatasaray- Bayern Münih maçı hakkında konuşulmuş. Tüm suçu Kerem Aktürkoğlu’na atmışlar. “Bomboş kaleye golü atamadı. Atsaydı her şey farklı olurdu” demişler. “Kerem’i hiç sevmiyorlar” diyor kardeşim. Bir Galatasaraylı olarak yanlış yaptıklarını düşünüyorum. Kaçıracak adam tabi. Böyle giderse bu çocuğu takımdan kaçırırlar.

KEDİLER VE KIL/TÜY MESELESİ…

Bir arkadaşıma telefonda kedimi gösterdim. “Çok güzel ya. Benim yerime de sev. Kızım görmesin hemen ister” dedi. Ben de, “Kedi sahibi ol sen de” dediğimde, kedilerin sağa sola çok kıl dökmelerinden bahsetti. Bu nedenle istemediğini söyledi. Bazı kadınlar için gerçekten çekilmez bir durum bu kıl/tüy meselesi.

SEN BU İŞİ ÇÖZEMEYECEKSİN ACUN…

Yine Exxen patlamış. Galatasaray- Bayern Münih maçı başladıktan 15 dakika sonra maçı TV8,5’tan canlı vermeye başladılar. Acun çözemeyecek bu meseleyi anlaşıldı. Maçlar TV8,5’tan canlı yayınlamaya devam o zaman.

KİLOLARA DİKKAT ESER…

Biri Eser Yenenler’e dur desin. Yeniden şişmanlamaya başladı. Kendisini severim. O yüzden bu konudan bir sağlık problemi yaşamasını istemem. Kendine dikkat et Eser kardeşim.

 

17 yorum:

  1. Öyle bir duruma geldik ki, artık 100 lira bozuk para yerine geçti. Borcuna sadık olarak o beyefendiyi tebrik ediyorum. Kardeşinize de helal olsun. Kalmadı artık kardeşiniz gibi hiç düşünmeden çıkarıp para verenler.
    Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
  2. Ortamlarda artık Twitter kullanamıyorum. Etiketlere bakarken, abuk sabuk şeyler geliyor. Yanlış intiba olmasın diye dikkat ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Twitter'sız bir hayat düşünemiyorum ben. Anlık haber akışı için bire bir :)

      Sil
  3. Koca yazıda kıl/tüy bölümü dikkat çekti. O zaman o arkadaşının herhalde hayatında kendinden başka kimse yoktur, çünkü insan da kıllı bir yaratık, yerlerde, koltukta, yatakta vücuttan dökülen kıllar mevcut. :) İlginç geldi.

    YanıtlaSil
  4. Kerem'i neden sevmiyorlar anlamış değilim. İyi topçu kerata...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devamlı gol kaçırıyormuş falan filan. Boş muhabbet abi işte.

      Sil
  5. Kediler hakkında dinimiz güzel şeyler söylüyormuş. Ama sadece duydum. Gerçekliği var mı bilmiyorum. Ne güzel olmuş yeniden açman Müfred.

    YanıtlaSil
  6. 100 lira gerçekten hemen bitiyor, ilk yoruma katılıyorum. Bozuk para gibi bir şey oldu zaten...

    YanıtlaSil
  7. Exxenin ciddi bir altyapı sorunu var. Bu arada bende borcuna sadık olmayan insanları sevmem sizin komşu çok iyi biriymiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altyapı sorunu var ve hala iplemiyor Acun. Evet, iyi biridir.

      Sil
  8. en sevmediğin şey ayol ne önemsiz bişi yaa :)

    YanıtlaSil
  9. Facebook'ta otomatik altyazı seçeneği ile çıkıyor, izlemek çok zevkli :)

    YanıtlaSil