Powered By Blogger

28 Ekim 2023 Cumartesi

Hasan Can Kaya'nın yazmaya olan tutkusunu dinlemek...

Hasan Can Kaya başarıya giden yolda neler yaşadığını anlatırken ve yazma işine olan tutkusunu anlatırken hayran hayran dinliyorum her zaman.

SONUNDA BİTİREBİLDİĞİM KİTAP…

Aydaki Kadın kitabını sonunda bitirdim. 5 üzerinden 3 verebilirim bu kitaba. Yaklaşık bir ayda anca bitirdim. Şimdi gelsin yeni kitap.

EFSANE OLACAK BİR MARŞ BEKLEDİM HEP…

Cumhuriyet’in 100. Yılı için yapılan marşlardan hiç birini beğenmedim. 10. Yıl marşı gibi unutulmaz marşlar bekliyorum ben.

GÜZEL BİR YARIŞMA…

360 kanalında Ben Bilirim adındaki bilgi yarışmasını izledik. Bence güzel bir yarışma. Ama sadece birazcık uzun gibi.

BÖYLE OLSA ÇALIŞMAK YİNE DE KOYAR MI BİZE?

Niye çalışmaktan bıkıyoruz? Neden çalışmak canımıza yetiyor? Günde 8 saat çalışıyor olsak ve hafta sonlarımız da tatil olsa, yine de çalışmaktan dert yanar mıyız böyle?

10 yorum:

  1. türkler böyle, sevmrz çalışmayı, kolay para ister :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay para istemeyen insan ve millet olur mu hiç Deep :)

      Sil
  2. Parla marşını beğendim ben🇹🇷🇹🇷🇹🇷. Kelime yarışını da ailece severek izliyoruz. Evet biraz uzun sanki. 😊. Beğenmediğin kitabı yarıda bırakmak yerine ısrarla bitirenlerdensin demek👍😊🧿.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi beğenmiş. Ben beğenemedim :) Ben Bilirim yarışması gerçekten güzel. Keyifli seyirler size de. Evet, sevdiysem günde 10 sayfa da okuyup bitirmeye çalışıyorum :)

      Sil
  3. Merhabalar, sizin yorumunuzun izini sürüp buraya ulaştım. Formatlarımız benziyormuş: kısa kısa olması yani. Çok merak ettim: benim blogu hangi yoldan keşfettiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küçük Joe, ben seni daha önceden de takip ediyordum. Ama sonra bloğunu kapattın galiba. Denk gelmedim sonra. Bugün yeni bloglara yorum yaparken denk geldim. O şekilde keşfettim seni :) Yanlış hatırlamıyorsam Hikmet Hükümenoğlu ile ilgili de yazın vardı.

      Sil
    2. Evet haklısın, avatar resminden hatırladım, diğer blogun da kayıtlı takipçisiydin sanırım. Hikmet Hükümenoğlu, evet, röportaj yapmıştım onunla bir de arada bir yazdıklarını beğendiğimi ifade ederdim.

      Sil
    3. Doğru hatırlamışım. Evet, o bloğunu da takip ediyordum. Yazıların hayattan. Ben bu tür yazan blogları seviyorum.

      Sil
  4. Sen yazdıktan sonra gidip Parla'yı dinlemiştim, sevdim ben onu ya. :)

    YanıtlaSil