Powered By Blogger

18 Ekim 2023 Çarşamba

Ercan Kesal'ın, yazar tıkanması yaşadığında yaptığı şey...

Whatsapp’da artık kendimize de mesaj atabiliyoruz ya. Onu kullanmaya başladım ben. Hemen not almam gereken şeyler olunca hemen kendime mesaj gönderiyorum. Teşekkürler Mark Zuckerberg. Daha İphone 15 yeni çıkmışken şimdiden İphone 16’nın özellikleri hakkında haberler çıkmaya başladı. Yahu bir dursaydınız da önce İphone 15’i bi hazmetseydik. Deep’in önerdiği kitaplardan polisiye olanları arkadaşıma gönderdim. “Bunlar benim tarzım değil. Klasikler candır” dedi. Böyle söyleyince kendimi düşündüm. Klasikler hakkında benim böyle bir düşüncem yok. Ercan Kesal yazarken tıkanma yaşadığında tekrar klasikleri okurmuş. Bu açıdan klasikleri ara ara tekrar okumak istiyorum. A Milli futbol takımımız Konya’da, Letonya’yı 4-0 yenip EURO 2024 Almanya’ya gitmeyi garantiledi.

8 yorum:

  1. Bilgisayarla geç tanışmış biri olarak teknik alanda eksiklerimi tamamladıkça İnternetin sunduğu kolaylıklardan yararlanmaya çalışıyorum.
    Ercan Kesal'la ilgili cümleniz dikkatimi çekti. Kızım Ercan Kesal ile Enis Rıza Bey'in ortaklaşa yayına hazırladıkları bir kitabı "Sen seversin " diyerek getirmişti. "Zamanın İzinde " Çok özenle, ince bir duyarlılık ve çok yerinde gözlemlerle kaleme alınmış, çok anlamlı, usta işi fotoğraflarla dokunmuş harika bir eser. Gecikerek okuduğuma üzüldüm. Klasikler , zamanın eskitemediği, yıpratamadığı değerli eserler. Bazıları başucu kitabı gibi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ercan Kesal'ın o kitabını bilmiyordum. Çok teşekkürler yorum için.

      Sil
  2. Ben de kendime mesaj olarak notlar yazarım. :)
    Yani insanlar belli bir türü okumayı daha çok sevebilir. Arkadaşınız özelinde demiyorum ama illa en iyisi şu tip kitaplardır demeyi de zorlama buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bendensin o zaman İlkay :) Bence de zorlama tabi. Herkes istediğini okusun.

      Sil
  3. Yazarken tıkanma yaşasam dönüp klasikleri okumam şahsen. :) İnsan bunu kendine neden yapar ki??

    YanıtlaSil
  4. klasiklerle polisiye iki birbirine zıt okuma türü :)

    YanıtlaSil