Powered By Blogger

12 Haziran 2023 Pazartesi

Somer Şef ayrıldı mı?

Somer Şef, MasterChef’ten ayrılmış. En azından fragmanda onun yerine Yılmaz Öztürk gözüküyor. Ama hala bu konuda bir açıklama yapılmamış. Fanatiği değilim, ilk bire bir seçmeleri izlerim sadece. Ama şu bir gerçek ki: Somer Şef olmadan olmaz bence de.

O DA GENEL BAŞKANLIK İÇİN TOPA GİRECEKMİŞ…

CHP’de Özgür Özel de genel başkanlık için nabız yoklayacağını açıklamış. Bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu için koltukta kalmak daha da bir zor olacak gibi.

JESUS’UN AYRILMASI DOĞRU KARAR…

Fenerbahçe’de Jorge Jesus teknik direktörlük görevini bırakmış. Zaten bir yıllıktı sözleşmesi. Bence en uygunu olmuş. Başarılı bir teknik direktör değil Jesus. Gelecek sene de takımın başında olsaydı Fenerbahçe kaybetmeye devam ederdi.

İCARDİ BİLMECESİ…

Lig bitti. Galatasaray için İcardi muamması başladı. Kalacak mı, gidecek mi? Her gün Galatasaray taraftarının cevap aradığı soru bu. Eşi Wanda, Arabistan’ı istemiyormuş. Avrupa’dan da doğru dürüst bir talibi yok gibi. Ama eşi Wanda farklı bir ülkede yaşamak istiyorsa parayı sorun etmez ve İcardi onunla beraber gider.

YANLIŞ ZAMANDAKİ AŞKIN BEDELİ…

Ömer dizisinin sezon finalinin fragmanını gördüm. Aga olaylar nerelere gelmiş. Yanlış zamanda, yanlış aşkın bedeli bu kadar ağır olabiliyormuş.

SARP ÖLÜYOR MU?

Kardeşlerim dizisinde de Sarp ölecek diyorlar. Tamam da neden? Tam Ömer ile iyi anlaşmaya başlamışken olacak şey mi bu? Sarp diziden çıkarsa da bunun diziye etkisi ne olacak merak etmiyor da değilim.

 

10 yorum:

  1. Masterchef'e bakarım gene, izleyecek bir şey olmuyor zaten. :)

    YanıtlaSil
  2. Somer şef iyidir. Geri gelsin ama bu sezonda yok. Ancak bu sezonda diğerinden kopya ne yazık ki. Masterchef Allstar. Orjibal bir şeyimiz yok ne yazık ki. Bu arada ben görmeyeli yazılarının uzunluğu artmış. Güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Biraz yazı uzunluğuna dikkat edeyim dedim :)

      Sil
  3. Masterchef, Ömer ve Kardeşlerim üçünü de izlemiyorum ya. Hocam bu sefer çalışmadığım yerden geldi. 🤭😂

    YanıtlaSil
  4. Somer Şef olsaydı daha güzel olurdu, yanlış bilmiyorsam bu akşam başlıyor yarışma:) All Star sezonu olduğu için izlerim bu sene:)
    Kardeşlerim dizisinin senaristi birini öldürmeden rahat edemiyor:)
    Yanlış aşk için yorum yapmıyorum artık, tek bildiğim sonu kötü oluyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, başladı :) Aynen, illa birileri ölecek :) Sonu kötü oluyor haklısın.

      Sil
  5. ayyy masterchef izlemiştim bir kış, ayyüce favorimdi :)

    YanıtlaSil