Powered By Blogger

16 Haziran 2023 Cuma

Fatih Terim, Suudi Arabistan'ın teknik direktörü olacak iddiası...

Fatih Terim’in adı Suudi Arabistan teknik direktörülüğü için geçiyormuş. Bu sadece iddiadan ibaret kalır. Çünkü hiçbir şartta Fatih Hocanın Arabistan’a gideceğini düşünmüyorum. “Herkes Arabistan’dan parayı kırıyor. Ben de bu pastadan payıma düşeni alayım” demiş midir? Sanmam.

Kuntz gönderilirse tekrar milli takımın başına geçme şansı varken bunu da tehlikeye atmaz. Bundan sonra da Avrupa’da bir kulüpte çalışmaz zaten. Bundan sonra şartlar oluşursa tekrar ya Galatasaray’a ya da milli takımın başına geçer.

Onun dışında kendisi geleceği hakkında bir şeyler düşünmüş müdür? Teknik direktörlük için tamam deseydi haberimiz olurdu herhalde. Bunu bir şekilde kamuoyu ile paylaşırdı. Bundan sonrası için başkanlığa uygun görüyorlar Fatih Hocayı.

Başkanlığın kendisini keseceğini düşünmüyorum. Saha içinde olmalı o. Belki de genç milli takımın ya da Galatasaray altyapısının başına geçmeli. Bu tecrübeden Türk futbolu olarak bir şekilde yararlanmalıyız.

8 yorum:

  1. Size katılıyorum. Fatih Terim, genç milli takımın ya da Galatasaray altyapısının başına geçmeli bence de. Henüz tam olarak emekliye ayrılmadan tecrübelerini genç sporculara aktarmalı.
    Paylaşım için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. fatih hoca bıraksın artık bu işleri yaa :)

    YanıtlaSil
  3. sanırım kendisini en son ortaokulda taraftarı olduğum takımın başındayken hatırlıyorum, artık o takıma da Fatih Hoca'ya da aynı gözle bakmıyorum :(

    YanıtlaSil
  4. Galatasaray diyince aklıma ilk gelen kişi genelde Fatih Terim oluyor. Çok başarılı kesinlikle:)

    YanıtlaSil