Powered By Blogger

18 Haziran 2023 Pazar

Fatih Altaylı yeni yazarlara el verecek...

Fatih Altaylı, Habetürk’ten ayrılmıştı biliyorsunuz. Ayrıldıktan sonra hiç ara vermeden hemen kendisine bir internet sitesi açtı. O sitede yazmaya başladı. Normal gazetede yazıyormuş gibi devam etti yazılarına. Zamanla sitesine Teke Tek’ten de videolar eklemeye başladı. Günlük 600-700 bin kişi giriyormuş siteye. Zamanla bu sitede başka yazarlar da olacakmış. Ama bu yazarlar genelde ismini duymadığımız yazarlar olacakmış. Yeni yazarlar. Yeni yazarları şimdiden merak etmiyor değilim. Yeni yazarların yanında yeni yeni şeyler de olacakmış sitede. Onunla ilgili detay vermedi. Muhtemelen bir haber sitesine dönecek gibi. Bu arada ağustos ayında Teke Tek YouTube kanalı açılacak. Tekrar programlara da kaldığı yerden devam edecek Fatih Altaylı.

CEM UZAN SİYASETİ BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞ…

Cem Uzan siyaseti bırakmış. Belki de çok önceden bırakması gerekirdi. Böylece vatan hasreti de çekmezdi. Torun hasreti de çekmezdi. Hiç siyasete girmeseydi bu işler başına gelir miydi? Belki de hiç gelmezdi. Tabi bunu bilemeyiz. Bundan sonrası için böyle bir karar almanın daha uygun olacağını düşünmüş. Bunu zaman gösterecek? Ama bence de siyasetten çekilmesi kendisi açısından yararlı olacak. Yakın zamanda yurda da dönebilir bu sayede. Bu hasretlik son bulabilir.

KISA KISA NOTLAR…

*Cem Yılmaz, Bağkur’dan emekli olmuş.

*Ebru Şallı ise EYT’den emekli olmuş.

*Alamut Kalesi’nin son halini YouTube’da izledim. Harabeye dönmüş.

*Cem Gelinoğlu’nun Fox’taki yeni dizisi Kısmet’i izledim bi 10 dakika. Beğenmedim. Tutmayacak gibi sanki.

*Black Mirror, bir bölüm dahi olsa hiç izlemedim.

*Yedi Numara dizisinden birkaç bölüm izledim. 10’ar dakikalık. Nostalji yaptım.

*Çocuklar arasında kızamık salgını baş göstermiş. İzmir Tabip Odası ise salgının nedeni olarak düzensiz göç ve sığınmacıları göstermiş.

*İcardi bence de para için Arabistan’a gitmez. Daha o kadar yaşlı değil. Arabistan’a, futbolculuğunun son döneminde para yemeye gidilir.

*Gün gelecek de bu kara deliklerin gizemi çözülecek mi acaba?

*Whatsapp’a ekran paylaşma özelliği gelmiş. Ben denedim ama gelmemiş. Bi bana mı gelmedi arkadaş.

*Engin Akyürek’in ikinci öykü kitabı Zamansız yayınlanmış. Bu adam ne ara ilk kitabını çıkarmış. Daha benim yeni haberim oldu.

 

 

6 yorum:

  1. black mirror ülkemizde en çok izlenen dizi :)

    YanıtlaSil
  2. Fatih Altaylı'yı sevmesem de yeni yazarlara destek olması çok güzel:) Engin Akyürek'in kitaplarını biliyorum ama okumadım hiç, aklım Buğra Gülsoy'un kitaplarında:) Whatsapp'la ilgili hiçbir değişiklik ilgimi çekmiyor, hiç sevmiyorum. Tabii ki mecburen kullanıyorum. Black Mirror ben de hiç izlemedim, geçen gün Simya yazmıştı, bakacağım bir ara:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle. Yeni yazarlara destek olması harika :) Doğru onun da kitapları var :) Whatsapp candır gel whatsapp'a :) Black Mirror ben de bakacağım ama kim bilir ne zaman :)

      Sil
  3. Engin Akyürek merakımdan alacağım gibi bir de Buğra Gülsoy kitaplarını. Ekrna paylaşma bende de yok. 🙈

    YanıtlaSil