Powered By Blogger

10 Haziran 2023 Cumartesi

Fatih Altaylı, Teke Tek'i artık YouTube'da yapacak...

Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrılmıştı. YouTube’da, Teke Tek TV adında yeni bir kanal kuracakmış. Programlarına orada devam edecekmiş. Ağustos ortası gibi programların başlayabileceğini söyledi.

NEDEN SİYAH TÜKENMEZ KALEM PEKİ?

Artık günlük tutarken siyah tükenmez kalem ile yazıyorum. Mavi tükenmez kalem zaman geçtikçe silinmeye yüz tutuyor çünkü.

KARDEŞLERİM İÇİN SEZON FİNALİ ZAMANI…

Bu akşam Kardeşlerim dizisi de sezon finaline giriyor. Benim severek izlediğim bir dizi. Ama gelecek sene için bu performans devam edebilir mi, bilemedim.

SEZON FİNALİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR…

Dün akşam Kızılcık Şerbeti dizisinin de sezon finali vardı. Gerçekten sezon finaline yakışır bir bölümdü. Son 10-15 dakikasını izledim. Ailedeki rezaletler bir bir ortalığa saçıldı.

BUNDAN SONRA MOCHA İÇMEM DERKEN…

Bundan sonra asla mocha içmeyeceğimi düşünürdüm. Ama bir yerde içtim. Çok iyiydi. “Aradığım kahve lezzeti bu” dedim.

YILLARCA EKMEĞİNİ YİYECEK..

Konuşanlar da sezon finaline girmiş. Hasan Can Kaya daha ne zamana kadar bu programı yapacak diyordum ama yıllarca bu programdan ekmek yiyecek gibi.

TEK DUYMAK İSTEDİĞİMİZ ŞEY: İSTİFA AÇIKLAMASI…

Kemal Kılıçdaroğlu hala istifa etmiyor. Etmeyecek de. Yenilgiyi, başarı gibi görüyor adam. Böyle demokratlık mı olur yahu?

UEFA BUNA NASIL ONAY VERİR?

Hadi bizimkileri geçtim de koskoca UEFA, nasıl Olimpiyat Stadında maç oynatır aklım almıyor. Hem de Şampiyonlar Ligi gibi bir ligin, final maçını.

 

 

10 yorum:

  1. Olimpiyat Stadı'nın nesi var ki benim bilmediğim veya kaçırdığım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olimpiyat oyunları için yapılması nedeniyle tribünler sahaya uzak. Oyuncuları görmek zor. Rüzgarlı aynı zamanda. Rüzgar için bir şeyler yapılmıştı. Onlar da ne kadar yararlı oldu şüpheli.

      Sil
  2. Mavi renk tükenmez kalemin silindiğini ilk kez senden duyuyorum, yıllardır kullanırım hiç bir şey olmadı benim yazdıklarıma.
    Kızılcık Şerbeti senaristleri bence abartmanın dibini boylamışlar. Bu kadar absürt şeyler bir arada olamaz. Tek tek yazarak sıralamak istemiyorum ama yeni sezonu izlemeye almayacağım kesin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedense ben de mavi tükenmez ile yazdıklarım daha okunaksız hale geliyor. Siliniyor. Bu dünyada her şey olabilir Momentos. Artık hiç bir şeye olmaz demiyorum.

      Sil
  3. Mocha kahve hiç içmedim. Tadı hakkında hiç bir fikrim yok. :)
    Fatih Altaylı, başka bir kanala geçmeyip YouTube'da program yapacak olması aynı başarıyı gösterir mi, biraz zor gibi geliyor bana. Zaman gösterecek artık.
    Güzel bir derleme...Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence denemelisiniz :) Sadece Mocha değil tüm çeşitlerini. YouTube'da aynı başarı biraz zor gibi Teke Tek açısından. Ama belli de olmaz burası YouTube, başka bir dünya. Yorumunuz için ben teşekkür ederim .

      Sil
  4. Kardeşlerim sezon finalini izlemedim henüz:)
    Tabii ki Kızılcık Şerbeti'ni çok sevdiğim için izledim ve sinirlendim, Fatih karakterine aşırı sinir oluyorum.
    Mavi tükenmez kalemin silindiğini bilmiyordum, senden öğrendim şimdi:) Konuşanlar iyi bir proje ve bence uzun soluklu olur diye düşünüyorum:) Kahve ile aram yok, sadece Türk kahvesi içiyorum, o da biraz içmiş olmak için oluyor benimki:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşlerim sezon finalini izlemelisin :)
      Abisine yaptığı terbiyesizceydi Fatih'in.
      Belki de defteri saklama koşullarından dolayı da olabilir mavi tükenmezin silinmesi.
      Konuşanlar gerçekten iyi.
      Türk kahvesi sevemedim yahu :)

      Sil