Powered By Blogger

24 Haziran 2023 Cumartesi

Titan denizaltı...

Tüm dünya Titan denizaltısını konuşuyor. Titanic’i görmeye giden 5 turist, Titan denizaltısında hayatlarını kaybettiler. Bir tane Titan videosu izledim. Ondan sonra YouTube bana bu konuyla ilgili o kadar çok video önerdi ki. Resmen yağmur gibi. Önüne gelen bu konuyla ilgili video çekmiş. Peki size bir soru: Bu denizaltında hayatını kaybeden insanlar olayı neden bu kadar çok ilgi çekti?

YOUTUBE’DA ZİRVEDE…

TRT 1’in yeni dizisi Kendi Düşen Ağlamaz baya izlenmiş ve sevilmiş gibi. Şu an YouTube trendlerde bir numarada. Evet, ben de izledim ve hoşuma gitti. Ama her zaman dediğim gibi senaryo önemli. Dizi nasıl devam edecek önemli olan bu.

PUTİN’E DARBE Mİ?

Rusya’da darbe yapıldığına dair iddialar var. Bazı fotoğraflarda Rusya sokaklarında tanklar görülüyor. Tabi bu fotoğraflar ne kadar gerçek emin değilim. Putin bu gibi durumlara karşı önlemini çoktan almıştır. Yaş tahtaya basar mı hiç?

TRENDLER SONUNDA GELMİŞ…

Daha önce bilgisayardan YouTube’a giriş yaptığımda trendler bölümü çıkmıyordu. Yeni fark ettim, trendler bölümünü takip ettiğimiz kanalları gösteren menünün hemen altına eklemişler. Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin bir numara da olduğunu da oradan gördüm. Trendsiz olmaz abi.

PLANLI ŞARKI OLMAZ…

Fenerbahçe yeni transferi Dzeko’yu tanıtırken kendisine bir şarkı söyletmiş. İcardi’ye özenmişler yani. Fenerbahçe resmen Galatasaray’ı taklit ediyor. Bu kafayla giderse daha çok kaybeder Fenerbahçe. Futbolcuyu bir şarkıyla özdeşleştirmek falan bunlar her zaman olacak işler değil. Spontane olan olaylardır bunlar. Plan programla olmaz.

HER ZORA DÜŞTÜĞÜNÜZDE ESKİ DİZİLERE BULAŞMAYIN BE KARDEŞİM…

Deli Yürek dizisinin yeniden çekileceği konuşuluyor. Eski dizilerin yeniden çekilmelerine her zaman karşıyımdır. Çünkü o efsane dizileri berbat etme ihtimaliniz vardır. Yeni hikayeler peşinde koşsanıza. Yeni yeni efsane olacak diziler yapmaya çalışsanıza. Bırakın eski dizileri yeniden çekmeyi.

BLOG YAZILARINI PAYLAŞMIYORUM…

Bazen çok beğendiğim blog yazılarına denk geliyorum. Onları paylaşmak istiyorum. Ama paylaşamıyorum. Çünkü bazı blog yazarları paylaşılmasını istemiyor. Saygı duyuyorum. O yüzden çok sevdiğim yazılar olduğunda onları yer işaretlerine ekliyorum. Daha sonradan yeniden okumak için.

14 yorum:

  1. Çünkü bu Titanik olayı neresinden bakarsak bakalım garip. Ve trajik de bence. İnsanlar para verip görmeye gittikleri geminin kaderini yaşadılar...
    Sanki ne zaman fikir bulamasalar, nasıl olsa tutar diye eski dizileri yeniden çekiyorlar ama hiçbir zaman aynı tadı vermiyor. Bari o eski diziler hatıralarımızda güzel kalsalar bi salsalar da.
    Ben de paylaşılmasına izin vermem. Ama isteyen herkes bloğuma gelip istediği kadar okuyabilir ve görüş bildirebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl güvenip gitmişler o denizaltıya inanamıyorum. Eski dizilerin güzel hatıralarını zedelemelerinden çekiniyorum ben de. O zaman senin beğendiğim yazılarını paylaşmıyorum :) Bloğunda yorum yapıyorum sadece.

      Sil
  2. Daha önce Şili'de madende kalan madenciler ve tüp sistemi ili yukarı çekilmeleri çok konuşulmuştu. Bu tip haberlerin servis ediliş şekli bence dikkat çektiriyor.

    YanıtlaSil
  3. maraşlı gibi dizi olsa yine yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maraşlı'nın müziğini dinliyorum ara ara Deep :)

      Sil
  4. Eski dizilerin yeniden çekilmesi konusundaki yorumunuza katılıyorum.
    Titan denizaltında hayatını kaybedenler zengin olduğu için ilgi çekiyor. Bakınız, denizaltının battığı hafta onlarca göçmen sulara gömülüp boğuldu, haber değeri denizaltındakiler kadar yok. Zenginse ilgi çeker, fakirse çekmez.
    Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef öyle. Yorumunuz için ben teşekkür ederim.

      Sil
  5. Benim blog yazılarımı istediğin zaman paylaşabilirsin kardeşim. :)

    YanıtlaSil
  6. Eski dizileri bence yeniden çekmesinler, tadında kalsın:)

    YanıtlaSil
  7. Deliyürek naısl yeniden çekilebilir ya o rolü oynayacak bir erkek başrol yok bence.

    YanıtlaSil