Powered By Blogger

13 Haziran 2023 Salı

Celal Şengör'e göre Tesla öldürüldü...

Yine Celal Şengör’den bir haber. Tesla hakkında konuşmuş. “Kuvvetli ihtimal Tesla öldürüldü” demiş. Bunun nedeni olarak da çok güçlü bir silah geliştirmek üzere olmasını göstermiş. Buna yekten ihtimal dışı diyemeyiz. Çünkü Tesla öldükten sonra çalışmalarına FBI’ın el koyduğuna dair iddialar da var.

ÖZGÜ NAMAL DİZİYLE DÖNÜYOR…

Özgü Namal, 9 yıl sonra tekrar setlere dönüyormuş. Kızıl Goncalar dizisinde oynayacakmış. Bu dizinin yazarı ise Vatanım Sensin ve Kulüp gibi dizileri yazan Necati Şahin’miş. Kulüp’ü izlemedim ama Vatanım Sensin’i izlerdim. Eğer o kalitede bir dizi olursa çok güzel olur. Dizi izleyicisi olarak da Özgü Namal’ı dizilerde görmeyi özlemiştim.

ŞİİR KİTABI AMA DEĞİL…

Tarık Tufan’ın, Kekeme Çocuklar Korosu kitabına devam ediyorum. Bugün bitirmeyi planlıyorum kitabı. Şir kitabı okur gibiyim. Düzyazı adı altında şiir yazmış gibi yazar. Ama bundan şikayetçi olduğumu söyleyemem. Bu tarz okumaları da severim. Sonuçta ne kadar farklı tarzda kitaplar okursak bizim için o kadar iyi.

MONTELLA İŞ YAPAR MI?

Fenerbahçe, teknik direktörlük için Montella ile anlaşmış. Bence yine doğru bir karar değil. Montella’da da lider teknik direktörlük özelliği yok. Winner bir yapısı yok gibi yani. Fenerbahçe ile bu değişir mi? Göreceğiz. Bu arada Sergen Yalçın teklifi kabul etmemiş. Trabzonspor’u kabul etmedin, Fenerbahçe’yi kabul etmedin. Kimi bekliyorsun Sergen Hoca?

KÜTÜPHANE DEVRİ…

Celal Şengör, kütüphanesini oğluna devretmiş. Bir kitapsever olarak bu tür şeyler çok hoşuma gider. Zaten bu tür şeyleri yapsa yapsa Celal Şengör yapardı. Fatih Altaylı bu devretme törenini YouTube kanalında yayınlamış. İzlemek isteyenlere duyurulur. Bu arada tahminen ağustos ayında Fatih Altaylı, Celal Şengör ve İlber Ortaylı’yı, Teke Tek YouTube kanalında göreceğiz.

KÜBRA PAR NEREDE ÇALIŞMAYA BAŞLAYACAK?

Kübra Par, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra hangi kanalda çalışacağına dair bir açıklama yapmadı. TV100’de çalışacağına dair iddialar var. Ama ben kendisinin ağzından duymadan inanmam. Twitter’da da en son Habertürk’ten ayrılma haberini duyurduğu tweetin ardından Özgür Özel ile ilgili bir tweet atmış. Artık bu kanaldayım diye bir şey paylaşmamış.

 

6 yorum:

  1. Tesla konusu ilginç ve mümkün göründü gözüme. Özgü Namal kendini özletti izlemek keyif verecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesla ile ilgili videoları da izlerim. Çok ilgimi çeker. Aynen, özletti kendini Özgü Namal.

      Sil
  2. Tesla ile ilgili farklı şeyler söyleniyor, doğru da olabilir ölümüyle ilgili söylenenler. Özgü Namal'ın döneceğini şimdi yazından öğrendim:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes bir şey söylüyor Tesla hakkında. Doğru ve yanlış karışmış artık. Özgü Namal hakkında benden öğrenmene sevindim :)

      Sil
  3. tarık tufan pek bilmiyom bakayım şu yazara :)

    YanıtlaSil