Powered By Blogger

14 Haziran 2023 Çarşamba

Benzin istasyonlarından alınan kahve...

Yolculuk yaparken benzin istasyonlarında durup biraz mola vermeyi, dışarıda hava almayı ve elbette ki kahve almayı çok seviyorum. Kahve dışındaki şeylerden almayı düşünmüyorum. Çünkü en ufak şey bile çok pahalı oluyor. Yanımızda yola hazırlık olarak bisküvidir, çikolatadır oluyor zaten. Kahvenin yanına onları katık ediyoruz.

BEN HEYECANSIZ BİRİ MİYİM?

Benim için bir arkadaşım, “Heyecansız” demiş. Arkadaşımın söylediği bu şey doğru mu diye düşündüm. Doğru değil. Çünkü beni heyecanlandırmayan bir şey karşısındaki heyecansız halimi gördü o. Blog desen, yazmak desen, internet üzerinden para kazanma desen. Benim heyecanlı olduğum hallerimi görebilirdi. O arkadaşım bunları bilmiyordu tabi.

AŞK DOLU YAZ DİZİLERİ ZAMANI…

Yaz geldi. Diziler bir bir sezon finallerine girmeye başladılar. Şimdi gözümüz yaz dizilerinde. Gelecek sezon devam edecek kadar kendini izlettirecek yaz dizilerinde. Cıvıl cıvıl, tabi çok da cıvıtmadan, esprili, içinde aşk olan bir yaz dizisi olabilir bak.

BİRİNİ DESTEKLE, O DA KABUL…

Kemal Kılıçdaroğlu, genel başkanlık için Özgür Özel’i destekleyebilirmiş. Kimi desteklersen destekle ama daha o koltukta oturma birader.

UEFA KUPASI YETER BİZE…

Ben Galatasaraylıyım ama elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacağımızı düşünmüyorum. Bizi UEFA keser.

KARARINI VER VE UYGULA…

İrfan Can Kahveci önce ayrılık açıklaması yapmış sonra da o paylaşımını silmiş. Eğer aklında ayrılık varsa bunu bir an önce açıkla ve önüne bak kardeşim bence.

AİLE DİZİLERİNİ SEVERİM…

TRT 1’de, Benim Güzel Ailem diye bir dizi başlıyormuş. Her zaman aile dizilerini sevmişimdir. Bakalım bu diziyi beğenecek miyim? Bu arada dizide Güldür Güldür’den Onur Buldu da oynuyor.

CV ETKİLEMEDİ BENİ DİYEMEM…

Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan için, “Güçlü CV başarı anlamına gelmiyor” demiş. Bence de öyle. Ama ne yalan söyleyeyim yeni başkanın CV’si baya bir etkiledi beni. Güler yüzlü de birine benziyor. Bakalım icraatları nasıl olacak?

4 DAKİKADA KAPATTIĞIM DİZİ…

Doğu Demirkol’un oynadığı Doğu dizisinin ilk bölümünün sadece 4 dakikasına tahammül edebildim. Dizi ya da film hemen içine çekebilmeli beni.

 

 

15 yorum:

  1. Bence de artık, o koltukta oturmamalı. kesinlikle katılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Yaz dizileri eğlenceli oluyor, seviyorum ben de:))) Hafize Gaye Erkan'ın cv'si oldukça başarılı, eğitimi iyi. Umarım yeni işinde de başarılı olur. Ayrıca bir kadının olması sevindirdi beni oldukça:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz dizileri keyif veriyor :) Umarım başarılı olur :)

      Sil
  3. Alışkanlık oldu bizde. Termossuz yolculuğa çıkamıyoruz. Keza yiyecekler de öyle. Gerçekten de her şey ateş pahası...
    Galatasaray, 20-25 yıl önceki ruhu yakalarsa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kadar gelebilir bence. Son yıllara baktığımda Türk takımları bir yıl iyi oynadığında sonraki yıllarda aynı istikrarı pek gösteremiyor. Okan Buruk'un önümüzdeki sezon yapacakları, hedefleri çok önemli olacaktır.
    Paylaşım için teşekkür ediyorum size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Termos biz de almıştık yanımıza. Daha da fiyatlar artacak gibi. Eski günleri bekliyoruz Avrupa'da bir Galatasaraylı olarak. Yorumunuz için çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Bu sene ne yaz geldi ne yaz dizileri başlayabilir. Valla mutsuzum. Şu yeni başkanın cv sine bende bakayım merak ettim. 🫣 İnsanlar bakmak istediği yerden bakar ve görür. Benim heyecanımı siz ne bilirsiniz de sen ona. 😅

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bu sene yaz gelmedi. Biz de mutsuzuz o konuda. CV gerçekten iyi. Tamam, öyle diyeyim :)

      Sil
  5. Aile dizilerini ben de seviyorum.
    Bence sen heyecan ayrıca ilham verici birisin 👊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aile dizileri gerçekten izlettiriyor kendini. Bazıları tabi. Eyvallah kardeşim :)

      Sil
  6. Benzin istasyonlarındaki kahveler de pahalı artık. :(

    Yeni başkan sanki kendi başına hareket edebilecek mi? CV'sinin de bir önemi kalmıyor bu durumda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, abi pahalı. Sadece kahve alıyoruz o yüzden. Abur cubur evden götürdük o nedenle. İşte şimdi herkes onu bekliyor abi. Kendi başına çalışabilecek mi yoksa bağımlı olmaya devam mı edecek?

      Sil
  7. Yolculukta gelsin abur cuburlar :)
    Bakalım ben de merak ediyorum diziyi.
    İlk dakikalarda yakalayacak beni dizi :)
    Yorumun için çok teşekkürler Simya :)

    YanıtlaSil
  8. starbucks vanilyalı/tarçınlı ikisi bir yerde latte kahvesiii :)

    YanıtlaSil