Powered By Blogger

24 Mart 2015 Salı

Takibi biraktigim 3 köşe yazarı...

     Ben normalde 5 köşe yazarı takip ediyordum. Bu bes yazarın ucunden sıkıldım. Ben de onlari takip etmeyi bıraktım. Şimdi sadece iki ismi takip ediyorum. Onlar da Hıncal Uluç ve Ayşe Özyılmazel. Kimleri takip etmeyi biraktigim ve nedenine gelirsek;
     1)Haşmet Babaoğlu: Daha önceleri hayata dair yazilar yazardi. Zeytinden, domatesten bahsederdi. Son dönemde siyasi yazmaya başladı. Ben siyasi yazilarini okuyarak sevmemistim ki. O yüzden ilk takibi biraktigim köşe yazarı o oldu.
     2)Mehmet Barlas: Başka yazarlardan yaptığı alintilari anlamıyorum. Adamlar o kadar derinden yazıyor. Zamanla o da, yaptığı alintilardaki gibi ağır yazmaya başladı. Ben de takibi biraktim.
     3)Engin Ardıç: Bilenler bilir. Engin Ardıç yazilarini alayimsi yazar. Ama son zamanlarda bu durumu çok abartti. Isin civigi çıktı yani. Ben de takibi biraktim.
      Yeni yazarlar okuyorum. Ama kafama göre birilerini bulamadim. Kimi çok yanli yaziyor, kimi vur deyince öldürüyor. Şimdilik bu kadar. Bir dahaki yaziya kadar sağlıcakla kalin.

Foto kaynak : http://www.sitebuilderreport.com/stock-up

Blog linki : yasamdanyazilar.blogspot.com

4 yorum:

  1. Son zamanlar birçok köşe yazarının kabuk değiştirdiği veya yaprak gibi savrulduğu zamanlar. Hem belli bir çizgide kalıp hem de okunur olmak... İşte gerçek yazarlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inanin, siyaset yazanlarda bu dediğiniz özelliği bir türlü göremedim. O yüzden artık siyasi köşe yazisi okumuyorum.

      Sil
  2. Hangi yazarları niçin takip etmekten vazgeçtiğinizden çok Ayşe Özyılmazel'i neden takip ettiğinizi daha çok merak ettim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayse Özyılmazel'i takip etmek için bir nedene gerek var mı? :))
      Isin sakasi bir yana. Hayata dair yazıyor. Iyi de yaziyor. Yazilari akici. Bir yazida aradigim en önemli seydir akici olmasi. Tıpkı sizin yazilariniz gibi.

      Sil