Powered By Blogger

20 Mart 2015 Cuma

Aras'in akıllı telefon bayrami...

    Yegenim Aras, hangi akıllı telefon ile oynayacagini sasirdi. Bende Samsung Grand Neo var. Anne ve babasindaysa Samsung Galaxy Mega. Birini birakiyor, digerini alıyor. Bu arada babası bozuk olan tabletini de yaptirmis. Çocuğun hepsiyle oynamaya vakti kalmıyor. Ama genelde benim akıllı telefon ile oynamayi tercih ediyor. Çünkü benimkinde dinazor oyunu var. Ona bir kere telefonu verirken mobil veriyi açık unutmuşum.
       Biliyorsunuz, internet açıkken oyun oynadiginizda önünüze oyun reklamlari geliyor. Aras oyun oynarken bu dinazor oyununun reklami çıkmış. O da girmiş. Girmekle kalmamis, indirmeye baslamis. Neden inmedigini hatırlamıyorum şimdi. Sonra, "Dinazor oyunu nerde? " deyip ağlar diye ben indirdim. Ilk basta anlamadik. "Amca telefonda dinazor var" deyip duruyordu. Telefonu elinden aldıktan sonra anladik olayi.
      Gerçekten de dinazor varmış. Aslinda saçma sapan bir oyun. Bilmem kac kat bir plaza var. Dinazor da ona tirmanip altin topluyor. Ama sadece dinazor da yok. Maymun var. Ne insana, ne hayvana benzeyen bi kac da yaratik var. Bu oyunu bi tabletine indiremedik çocuğun. "Bugün indiririz, yarın indiririz" derken arada kaynadi. Tembellik kisacasi.
      Aras o kadar oyuna boguldu ki. Bugün cizgi film izlemek bile istemedi. Aslinda bu kadar oynamasi da iyi değil. Ama telefonlar yeni alindi. Hevesini alsin bir kaç gün diye kimse sesini çıkarmıyor. Hayat Aras' a güzel anlayacağınız. Bir dahaki yaziya kadar sağlıcakla kalin.

Foto kaynak : http://www.sitebuilderreport.com/stock-up#q=child&page=2

Blog linki : yasamdanyazilar.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder