Powered By Blogger

19 Haziran 2024 Çarşamba

Tarkan Kuantum 51...

 

Tarkan Kuantum

Sıcaklardan kavrulmaya devam ediyoruz. Neyse ki sabaha yakın biraz serin oldu. Tarkan’ın yeni albümü çıkmış. İsmi: Kuantum. Şu ana kadar dillere düşen, sosyal medyada trend olan bir şarkısını duymadım. Bittiler bittiler. Ne Tarkan’ı kaldı, ne Serdar Ortaç’ı. Nerede o eski şarkılar. TV8’de, Eser ve eşi Berfu’nun sunduğu yarışma programı var. Cevap Ver Türkiye adı. Konukları Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncularıydı. Tekrar bölümüydü. Eğlenceli bir programdı. İzlememiş olanlara öneririm. Beyhan Budak, geçmişi çok özleyenler için Pembe Panter Sendromu’nda olabilirsiniz diyor. Ben de ara ara geçmişi çok özleyenlerdenim. Ama Beyhan Budak’ı dinledikten sonra bunun hiç de doğru bir şey olmadığını anladım. Detay için videosunu izlemenizi öneririm.

8 yorum:

  1. Pembe panter sendromunu ilk defa duyuyorum. Hayvanlarla ilgili en son öğrendiğim ördek sendromuydu. Gitgide hayvanlar alemine mi geçiyoruz nedir. Eskiden fabl türü kitaplar çok yazılıyordu. Hala yazan var mıdır bilemiyorum. Çocuk kitapları dışında. Kelile ve Dimne vardı mesela okuduğum.

    Çocukken en sevdiğim çizgi filmdi pembe panter. Biraz gıcık bir yanı da vardı. Neden seviyordum bilmiyorum. Merak ettim şimdi sendromunu. Bir araştırayım, belki bende de vardır kim bilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk defa duydum. Pembe Panter'i de, Örden Sendromunu da. Araştır araştır Müfred.

      Sil
  2. Zaman zaman Beyhan Budak'ı takip ederim. Bunu bilmiyordum.
    Demek ki her şeyin bir geçerlilik süresi var. Şarkıları dinlemedim ama çok ses getirse fark ederdim diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle her şeyin bir geçerlilik süresi var. Ses getirse elbet duyardık değil mi :)

      Sil
  3. bayramda güldür güldür eskileri izledim :)

    YanıtlaSil
  4. Eskisi gibi değil bir çok şey hele ki göz ününde olup değersizleştirdikleri halktan değer bekleyenler eskisi gibi asla olamazlar.

    YanıtlaSil