Powered By Blogger

22 Haziran 2024 Cumartesi

Ters Yüz filmi, MasterChef ve Eser Yenenler'in yeni programı...

Ters Yüz filmi

Ters Yüz filminin ilkini izledim. Ortalamaydı. 5 üzerinden 3. Öfke duygusuna bayıldım. Kızmaları çok güldürdü beni. Eser Yenenler, YouTube kanalında Mahşer-i Cümbüş tarzında bir programa başlamış. Gelen konuklar itiraflarını yazıyorlar. Sonra onlar okunuyor. Eğer güzelse hemen skecini yapıyorlar. Bir skeç izledim. Ama pek olmadı. Bir günlük tatilinizi hiçbir şeyden yapmadan geçirmek nasıl olur? Zaten hiçbir şey yapmadan dinleneceğimiz zamanlar yaratmamız gerekiyormuş. Ben bunu bir güne yaysak diyorum. Film izlemeden, kitap okumadan, tatil günümü hiçbir şeyden yapmadan geçmiyeyim telaşesi yaşamadan, vicdan azabı çekmeden bir gün geçirmek nasıl olur? MasterChef Türkiye’de tekli elemeleri izliyorum. Şeflerin bilmediği yemek yok arkadaş. Hayranım o yanlarına.

12 yorum:

  1. Sen böyle düzensiz, ara başlıklara ayırmadan yazmazdın Cem. Hayırdır neyin var? :)

    YanıtlaSil
  2. ters yüz 2 yi sinemada izlemeli :)

    YanıtlaSil
  3. Eser Yenenler ve eşini izlemeyi sevmiyorum sanırım.
    Masterchef ın tekli elemelerini daha çok seviyorum ben sakince, yemek odaklı. Program başlayınca arkada yemek yapılırken laf sokma, entrika hoşuma gitmiyor genellikle izlemiyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşi bana da antipatik gelmeye başladı son zamanlarda. MasterChef yorumuna imzamı atıyorum :)

      Sil
  4. Ters Yüz çok beğeniliyor ve bayadır izlemek istiyorum ama daha ilk filmini bile izlemedim :( Böyle konularda güncel şeyleri izlememeyi şey etmem, bilinçli olarak izlemem hatta ama şimdi kendimi ilk kez dışlanmış hissettim :)
    Eser Yenenler de artık youtubedan yürüyor sanırım. Gerçi artık oraya kaydı her şey.
    Bence günümüzü bomboşşş geçirmek de çözüm değil. Bunun amacının kafamızı boşaltmak olduğunu düşünüyorum ama bunu dert edeceksek ve üstüne hiçbir şey yapmadan bir günü yiyeceksek ne anladım bu işten :) Kaldı ki insan bence en olmadı kitap falan okumalı.
    MasterChef bu yıl şimdilik sardı beni bakalım bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filmini izlemelisin :) Kesinlikle. Hayat, YouTube'da akıyor :) Bak işte sen de o tuzağa düşüyorsun. Bari kitap okuyayım diyorsun :) Hiç bir şey yapmadan bir günü geçirmek. Evet, kafa boşaltmak. Ya bugün şunu yapmasam zincirim kopacak endişesi yaşamadan bir gün :) Günlük rutinleri yapmadan bomboş bir gün. O gün ne yapmak istiyorsa canın onu yapmak. MasterChef tekli elemeler güzel. Yarışmacılar çoğalınca sevmiyorum :)

      Sil
  5. Mastercheff bende izliyorum. İlginç muhabbetler oluyor, seviyorum. Ayrıca YouTube da Eys’nin Linç@ programını seviyorum onu izliyorum ara sıra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MasterChef hiç izlemezdim. Ama bir kere bu tekli elemeleri izledim beğendim. Her yıl tekli elemeleri izlerim sadece :) Linç et programını konuğuna göre ben de izliyorum :)

      Sil