Powered By Blogger

23 Haziran 2024 Pazar

Montella gönderilmeli, kendine hayır demek ve şu dünyadan mutlu mesut yaşayıp gitmek...

Montella gönderilmeli

Portekiz maçında rezalet bir futbol oynadık ve 3-0 yenildik. İkinci yarı üçüncü golü yedikten sonra maçı izlemeyi bıraktım zaten. Montella’dan da bir cacık olmaz. Turnuva bitince gönderilmeli. Başkalarına hayır demenin önemi üzerine binlerce video var. Ben de hayır diyemiyorum başkalarına. Peki ya kendinize hayır diyebiliyor muyuz? Mesela sağlıklı beslenme konusunda. Kola, cips, ekmek vb. sağlığa zararlı şeyler için kendinize ne kadar hayır diyebiliyorsunuz? Sosyal medyada biri paylaşmış. Çok da meşhur oldu zaten. Şu dünyaya gelip aile kurup, ev ve araba alıp mutlu mesut yaşayıp gidecektik demiş. Açıklanması beklenen vergi paketi üzerine. Bu işte. İnsan dünyada daha ne ister ki? Bir devletin, işte bunu düşünüp öyle yönetmesi gerekir ülkeyi.

16 yorum:

  1. Montella getirdi ama bizi buralara. Ondan önceki hâlimizle Euro 2024'e gelemeyecektik. Portekiz'i zaten yenemezdik ki hiç yenememişiz ama oyuncuların birbiriyle bu kadar uyumsuz olması, bu kadar bireysel oyunlar oynaması da büyük bir problem tabiii.

    Sen eskiden daha düzenli yazardın, başlıklarla ayırırdın ne oldu hayırdır? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi tamam getirdi ama götüremiyor :) Bu aralar nedense ayrı yazmak değil de böyle bitişik yazmak hoşuma gidiyor abi :)

      Sil
  2. Sağlığa zararlı şeyler için ben hep hayır derim. :)
    Kola, cips tarzı şeyler eve alınmaz, ekmeği de kendim yapıyorum. :)
    3. golden sonra ben de izlemeyi bıraktım. Saç baş yolduran bir maçtı zaten. Portekiz, dünyanın en iyi milli takımlarından biridir. Portekiz'e gol atamıyorsan, gol da yemeyeceksin. :)
    Kıymetli paylaşımınıza teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkışlar size o zaman :) Ben de hayır diyebilsem. Top oynayıp yenilsek gam yemeyeceğim. Kendi kendimize yenildik resmen. Yorumunuz için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bu zamanda ev aile ve arabayla mutlu olamaz insan. Ne kadar çok şeyin varsa o kadar sorumluluğun artıyor. Bunun mazotu var, vergisi var. Bakımı var. Aile desen. Çocukların okulu, evlenmesi....

    YanıtlaSil
  4. Kendimize hayır deme olayına doğru yerden değinmişsiniz. Belki de insan oradan başlamalı.

    YanıtlaSil
  5. Portekiz'e yenilebiliriz hiç sorun değil ama böyle hata yaparak yenilmek bize yakışmadı. Çekya'da yenildi ama adamlar aslanlar gibi çarpıştı.

    YanıtlaSil
  6. vergiler olmasa bizim ülke batar :)

    YanıtlaSil
  7. Futboldan hiç anlamıyorum. Umarım güzel bir sonuç elde ederiz :)

    YanıtlaSil
  8. Ahhhh kalbim tekrar bi cız etmedi değil şuan :(

    YanıtlaSil