Powered By Blogger

12 Ağustos 2021 Perşembe

Hala kendini bulmaya çalışan ben...

     Beğendiğim kelimeleri ve cümleleri not etmeye başladım. Onlardan biri: “Kendini bulma çabaları” Ben hala kendimi bulmaya çalışıyorum da.

TELEVİZYONDA BİR ŞEY OLMAYAN AKŞAMLARDAN… 

     Bu akşam televizyonda bir şey yoktu. Kanal D’de Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 vardı. Bir saat kadar onu izledik. Sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayını başladı kanal D’de. Diğer kanallarda da bir şey yoktu. Bizimkiler Show TV’de, Deliha 2’yi izliyorlardı bir ara. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Ben YouTube’da takıldım. 

CESARET…

     Fatih Altaylı çatır çatır iktidarı eleştiriyor. Böyle bir ortamda herkes cesaret edemez.

ARADAKİ FARK…

     Ali Babacan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı anda, farklı kanallarda canlı yayındalardı. Ve o kanalların YouTube yayınlarında 2 bin izlenmeye karşın Erdoğan 16 binlik anlık izlenme ile Babacan’a fark attı.

    

 

4 yorum:

  1. Kendini bulma herkesin derdi sanırım. :) Sürekli bir şeylerden kopuyoruz ve yapmak istemediğimiz şeyleri yapıyor ya da yapmak istediklerimizi yapamıyoruz bir türlü. Kısır döngü gibi. Hep en baştan başlıyor gibi hissediyorum.

    Akşamları genelde Masterchef açık bizim evde. Bazı yemekler güzel ama bazılarını görünce ıyy bunu nasıl yiyorlar diyorum. Boş boş iddialı konuşan, diğerlerini küçümseyen can sıkıcı kişiler de var tabi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de hep en baştan alıyorum :) Tekli yarışmacıların katıldığı eleme bölümlerini izliyorum. Onlar güzel oluyor Masterchef'te :)

      Sil
  2. güldür güldür terkrarlarıııı çok komiiik :)

    YanıtlaSil